Vanaf prijzen blok 1B bekend

17 september '21

Met de nieuwe woningtypes van De Nieuwe Defensie blok 1B breidt de stad Utrecht weer een stukje verder uit. Misschien heb je jouw droomwoning al gezien. Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, wil je natuurlijk weten wat deze woning kost. Op dit moment zijn de definitieve prijzen nog niet bekend. Maar om je toch een indicatie te geven, zijn de vanaf prijzen per woningtype nu online. Wat kost jouw droomwoning?

image alt

Jouw droomwoning

De vanaf prijzen per woningtype in De Nieuwe Defensie in Utrecht zijn bekend. We geven je graag meer inzicht in de verschillende woningtypes en de bijbehorende vanaf prijzen. De prijzen per woningtype kun je vinden op de pagina woningen. Zo kun je direct zien of de woning bij jou en je budget past. Ondertussen werken we verder aan de definitieve prijzen per woning. Zodra hier meer informatie over bekend is, delen wij dat met je. Belangstellenden ontvangen hier binnenkort automatisch bericht over.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn straks vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende kostenposten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de prijzen

Wat kan ik lenen?

Nu je de vanaf prijzen weet, kan het rekenen beginnen. Welk woningtype past bij jouw budget? Als je nog niet weet wat je kan lenen, is het goed om eerst inzicht te krijgen in jouw budget. In samenwerking met de Rabobank hebben wij de 'Wat kan ik lenen?'-tool. Via deze tool kan je gemakkelijk een globale berekening maken om in te zien wat je kan lenen. Daarnaast vind je op deze pagina meer informatie over de financiering van jouw droomwoning. Verder is het goed om te weten dat de woningen van De Nieuwe Defensie blok 1B in aanmerking komen voor een groenhypotheek van de Rabobank. Dat biedt extra financieringsmogelijkheden. Vraag er naar bij je hypotheek adviseur.

Financieringspagina
Werken aan de stad van morgen Naar visie DND
Meer weten over blok 1B? Naar de woningen