Planning De Nieuwe Defensie

In De Nieuwe Defensie komen in totaal tussen de 800 en 950 nieuwbouwwoningen, van appartementen tot eengezinswoningen met tuin en zowel koop als huur. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in 6 fasen. De koopwoningen van blok 1A zijn inmiddels verkocht. De laatste woningen van blok 1B en 2 zijn nu nog in verkoop. Recent is de verkoop gestart van zowel blok 3A met 98 woningen als blok 3B met 63 appartementen.

image alt

Voorlopige planning blok 3A

Na de succesvolle verkoop van de blokken 1 en 2 is in juli 2022 De Nieuwe Defensie blok 3A in verkoop gegaan. De actuele beschikbaarheid van de woningen en appartementen vind je op de pagina woningen.

De gunningsmail is verstuurd naar de kopers en dat betekent dat de bouw officieel van start gaat. De aannemer is gestart met de voorbereidingen. Naar verwachting start de bouw in oktober 2023. Na de start van de bouw duurt het circa 3 jaar voordat de woningen worden opgeleverd.

Naar de woningen
image alt

Voorlopige planning blok 3B

De appartementen in De Nieuwe Defensie blok 3B zijn tijdelijk uit de verkoop. Dit zijn de appartementen aan de kant van het stadspark en het Merwedekanaal. 

Het goede nieuws is dat de planning voor de oplevering van dit blok onveranderd is, doordat de parkeergarage tegelijk met blok 3A wordt gebouwd. Blok 3B komt op het andere deel van dezelfde garage. Daarmee is de voorlopige planning van 3B gelijk aan die van blok 3A.

image alt

Voorlopige planning blok 1B

Nadat blok 1A is uitverkocht en in blok 2 de meeste woningen zijn verkocht, zijn de pijlen gericht op blok 1B. De woningen en appartementen zijn nu in verkoop. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid en daar kan je een optie aanvragen voor de beschikbare woningen of je aanmelden voor de reservelijst indien een woning onder optie is. Naar verwachting start de oplevering in het 2e kwartaal van 2024.

Naar de woningen
image alt

Planning blok 1A

  • In verkoop: vanaf 29 juni 2020
  • Gunning: 9 december 2020
  • Start bouw: februari 2021
  • Oplevering: 2022

Naar de woningen
image alt

Voorlopige planning blok 2

  • In verkoop: vanaf 29 juni 2020
  • Gunning: 9 december 2020
  • Start bouw: maart 2021
  • Verwachte oplevering woningen: vanaf begin 2024

Naar de woningen
image alt

Huren in De Nieuwe Defensie

Ja, dat lees je goed. Naast kopen kun je straks ook huren in De Nieuwe Defensie! De verhuur zal door Mitros verzorgd worden. Als er meer bekend is, delen we dat natuurlijk op deze website.

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil je wonen? Woningen De Nieuwe Defensie