Planning De Nieuwe Defensie

In de Nieuwe Defensie komen in totaal tussen de 800 en 950 nieuwbouwwoningen, van appartementen tot eengezinswoningen met tuin en zowel koop als huur. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in 6 fasen. De koopwoningen van blok 1A zijn inmiddels verkocht. De laatste woningen van blok 1B en 2 zijn nu nog in verkoop. Binnenkort start de verkoop van blok 3A met 98 woningen.

image alt

Voorlopige planning blok 3A

Na de succesvolle verkoop van de blokken 1 en 2 is de voorbereiding gestart van  De Nieuwe Defensie blok 3A. De woningtypes en hun bouwnummers staan nu op de pagina woningen met de sfeerimpressies, plattegronden, prijzen en kenmerken. Op 4 juli 2022 is de pre-sale en in dezelfde maand zal ook de inschrijving worden geopend. Abonneer je nu alvast op de nieuwsbrief door je NAW-gegevens achter te laten bij je favoriete woningtype. Je ontvangt dat als eerste bericht wanneer de verkoop definitief start.

image alt

Voorlopige planning blok 1B

Nu blok 1A is uitverkocht en in blok 2 de meeste woningen zijn verkocht, richten we onze pijlen op blok 1B. De woningen en appartementen zijn nu in verkoop. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid en daar kan je een optie aanvragen voor de beschikbare woningen of je aanmelden voor de reservelijst indien een woning onder optie is. Naar verwachting start de oplevering begin 2024.

Naar de woningen
image alt

Voorlopige planning blok 1A

  • In verkoop: vanaf 29 juni 2020
  • Gunning: 9 december 2020
  • Start bouw: februari 2021
  • Verwachte oplevering woningen: vanaf eind 2022

Naar de woningen
image alt

Voorlopige planning blok 2

  • In verkoop: vanaf 29 juni 2020
  • Gunning: 9 december 2020
  • Start bouw: maart 2021
  • Verwachte oplevering woningen: vanaf eind 2023

Naar de woningen
image alt

Huren in De Nieuwe Defensie

Ja, dat lees je goed. Naast kopen kun je straks ook huren in De Nieuwe Defensie! De verhuur zal door Mitros verzorgd worden. Als er meer bekend is, delen we dat natuurlijk op deze website.

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil je wonen? Woningen De Nieuwe Defensie