Open voor de droom van de Domstad

26 februari '21

Sta jij open voor de droom van de Domstad? In dat geval sta je ook open voor het wonen in een van de beste steden van Nederland. Dat vonden wij al, maar dat blijkt ook uit de uitkomst van het onderzoek naar grote Nederlandse gemeenten door vastgoedadviseur JLL. 

Nummer 2 van Nederland

Utrecht staat op de 2e plaats van Nederland als het gaat om de beste stad om in te wonen. Dat blijkt uit de 'Residential Ranking' van de specialisten van JLL. In de ranking duldt Utrecht alleen Amsterdam nog voor zich. In het onderzoek werden de 84 gemeenten met meer dan 50.000 inwoners met elkaar vergeleken op grond van 32 criteria. Er werd onder meer gekeken naar economische groei, voorzieningen, bereikbaarheid en bouwbeleid. De Domstad scoort hoog dankzij haar centrale ligging, de kwaliteit van de woningen en de demografische ontwikkelingen, aldus JLL.

Wonen in De Nieuwe Defensie

Wil jij ook verhuizen naar een van de beste steden van Nederland om in te wonen? Of wil jij de volgende stap zetten, zonder de stad Utrecht te verlaten? In De Nieuwe Defensie woon je op brugloopafstand van de Dom en de binnenstad. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Dat is vrijblijvend en kosteloos.

Stadse rumoer, maar ook wonen in groen? Grandioos groen wonen
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen