Laatste woningen in verkoop

27 januari '22

Ruim 2 maanden na de start van de verkoop van De Nieuwe Defensie blok 1B is al 80% verkocht. Daarnaast zijn er in de wijk al totaal 170 woningen verkocht en nog eens 30 woningen zijn onder optie bij kandidaat kopers. Voor wie nog een woning of appartement zoekt, is er ook goed nieuws. Er zijn nog minder dan 10 woningen beschikbaar in dit deel van De Nieuwe Defensie.

image alt

170 nieuwe buren

Langs het Merdewekanaal naast Villa Jongerius ontstaat de komende jaren een nieuwe stadswijk, waar de binnenstad samensmelt met de buitenwijken van Utrecht. Er zijn inmiddels al 170 kopers die elkaar straks buren mogen noemen. De een kiest voor het gemak en comfort van nieuwbouw, de ander om dichter bij de kinderen te wonen en weer iemand anders verwacht te gaan wonen in een leuk en levendig wijkje. Lees het nieuwsartikel waarin deze kopers aan het woord komen en hun ervaringen en verwachtingen bespreken van De Nieuwe Defensie.

Kopers aan het woord
image alt

Droom jij van de Domstad?

Ben jij nog op zoek naar een woning en wil je wonen op brugloopafstand van de binnenstad van Utrecht? De laatste woningen in blok 1B en 2 zijn nu nog beschikbaar. Of je nu kiest voor een ruim Appartement XXL, een woning met tuin aan de groene binnentuin of voor je eigen praktijk aan huis met de Woon-werkwoning. Dit is de droom van de Domstad! 

Je kan je gratis en vrijblijvend aanmelden voor de beschikbare woningen of appartementen. Klik op optie aanvragen bij jouw favoriete bouwnummer op de pagina woningen, vul je gegevens aan en sla deze op. Indien je in aanmerking komt voor een woning nemen we contact met je op. 

Ben jij nog op zoek naar de woning die het beste bij jou past? Gebruik dan de woningzoeker op gemakkelijk op jouw wensen te filteren en de beschikbaarheid te bekijken. 

Naar woningzoeker
Heb jij je droomwoning al gevonden? Naar woningzoeker
Direct een optie aanvragen? Naar de woningen