Kom je even binnen kijken?

31 mei '21

De woningen in De Nieuwe Defensie worden op dit moment gebouwd, waardoor het soms lastig is je een voorstelling te maken over hoe het er straks uitziet. De nieuwe Virtual Reality (VR) beelden helpen je er een handje bij. We hebben in 3 woningen een VR tour gemaakt, zodat jij de interieurs in 360 graden kunt bekijken. Kom je even binnen?

Bezoek bouwnummers 11, 72 en 77

Hieronder zie je bouwnummer 11, een dubbellaagse bovenwoning met balkon op het noordwesten en uitzicht op de groene binnentuin. Daarnaast zijn bouwnummers 72 en 77 uitgewerkt in een VR tour. Die woningen zijn een eengezinswoning XL en L, met diverse buitenruimtes. Scroll naar beneden voor de button naar de VR tours.

Bekijk de woningen

Smaakt dit naar meer? Via onderstaande button bereik je de volledige VR tour van de 3 woningen. 

Naar de VR tour

Hoe kom ik in aanmerking?

Heb je de tour gedaan en heb je interesse? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is de woning nog vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen door de woning aan te klikken in het overzicht en daar je gegevens aan te vullen. Is de woning onder optie? Dan kan je je op de reservelijst laten plaatsen. Ook dat doe je op de pagina woningen. Zodra je in aanmerking komt voor een woning, nemen we contact met je op. 

Hoe staat het er voor? Bekijk de bouwupdate
Interesse? Bekijk de beschikbaarheid