Heiwerkzaamheden De Nieuwe Defensie begonnen

10 februari '21

Onder winterse omstandigheden is de aannemer vandaag begonnen met de heiwerkzaamheden van De Nieuwe Defensie. De uitbreiding van de stad laat zich niet tegen houden door de gevallen sneeuw. Bekijk hieronder de video.

Voor dag en dauw

Voor dag en dauw is de aannemer begonnen met de heiwerkzaamheden van de nieuwbouwwoningen in De Nieuwe Defensie. Gesteund door een opkomend winters zonnetje is de start van het heien een feit. Hieronder krijg je een impressie van deze taferelen op de locatie, gefilmd vanaf de Doctor M.A. Tellegenlaan.

Woon jij straks hier?

Droom jij er van om in het midden van alles te wonen? De Nieuwe Defensie groeit de komende jaren op de grens van de binnenstad van Utrecht. Dichtbij de uitvalswegen én het centrum. Er zijn nog woningen beschikbaar. Ben jij op zoek naar een eengezinswoning met stadstuin of toch naar een appartement met 3, 4 of 5 kamers? Via onderstaande button bekijk je de woningen, hun kenmerken en de actuele beschikbaarheid. Is er een woning vrij? Dan kan je direct vrijblijvend een optie aanvragen. 

In de zomer genieten van het groen? Grandioos groen wonen
Woon jij straks hier? Naar de woningen