Goed bezochte informatiebijeenkomst

27 november '23

Afgelopen zaterdag was de goed bezochte informatiebijeenkomst voor de laatste 2 woningen in blok 2 en de woningen en appartementen in blok 3A van De Nieuwe Defensie. Ondanks het herfstachtige weer waren er toch veel geïnteresseerden naar de bouwlocatie in Utrecht toegekomen om zich te laten informeren.

image alt

Blok 2 begin 2024 opgeleverd

Schuilen voor de regen kon afgelopen zaterdag in de tuinwoning en appartement XXL van De Nieuwe Defensie blok 2. Deze 2 woningen zijn al laatste nog beschikbaar in dit blok en de zijn al bijna helemaal gereed! De geplande oplevering is begin 2024. Nu kopen is dus snel wonen! En dat met alle voordelen van nieuwbouw. 

Als je interesse hebt in een van deze woningen neem dan contact op met de makelaar. Als je de woningen nog niet heb gezien, is het ook mogelijk ook een bezichtiging in te plannen.

Meer weten over De Nieuwe Defensie blok 2 en de beschikbaarheid van de woningen?

Lees verder
image alt

Bouw blok 3 gestart

De bouw van de woningen en appartementen van De Nieuwe Defensie blok 3 is in oktober gestart. Een aantal woningen die nu in blok 2 bijna zijn opgeleverd, komen ook in dit nieuwe blok terug. Hier zijn nog diverse woningen en appartementen beschikbaar. 

Voor de woningen die nu vrij zijn, geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt". Bekijk en vergelijk de bouwnummers op de pagina woningen. Daar zie je de overeenkomsten en verschillen. Heb jij je droomwoning gevonden en is deze nog vrij? Vraag dan direct een optie aan. Dat is gratis en vrijblijvend en verplicht je nog tot niets! 

Bekijk woningen
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen