De laatste beschikbare woningen in Blok 2

23 november '23

Nagenoeg alle 147 woningen van De Nieuwe Defensie Blok 2 zijn verkocht, op slechts 2 woningen na. Wil jij in hartje Utrecht wonen en heb je interesse in een ruime tweelaagse woning met tuin of een Appartement XXL tussen groene rust en stadse reuring? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste woningen. De oplevering is naar verwachting al begin 2024, dus nu kopen is al snel verhuizen!

image alt

Met voor- én achtertuin

Langs het Merdewekanaal naast Villa Jongerius op brugloopafstand van het bruisende stadshart van Utrecht wonen. Klinkt dat je als muziek in de oren? Met deze laatste beschikbare Tuinwoning (*) van maar liefst 153 m2 kies je voor het gemak en comfort van nieuwbouw, in combinatie met de gezellige Utrechtse levendigheid. Maar dan wél met zowel een voor- als achtertuin, 3 ruime slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage!

En als kers op de taart is de verwachte oplevering zoals gezegd al begin 2024, dus nieuwbouw met korte wachttijd. Helemaal enthousiast na het lezen van al deze voordelen? Je kunt een bezichtiging aanvragen via de makelaar. Een optie aanvragen kan direct op de website via onderstaande button. Daar vind je ook alle details over deze heerlijke woning.

(*) Beschikbaar op het moment van publicatie van dit nieuwsbericht

Bekijk de Tuinwoning met bouwnummer 003
image alt

Maar liefst 2 buitenruimtes!

Naast de Tuinwoning is ook Appartement XXL met bouwnummer 022 per direct beschikbaar (*) op deze unieke locatie in hartje Utrecht. Dit riante hoek-appartement, met een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 160 m2, heeft 3 slaapkamers, een eigen parkeerplek en een fraai uitzicht op de binnentuin. Het is dan wel een appartement, maar je loopt deze woning in via je eigen voortuin op de begane grond waar je de garderobe, een afgesloten berging en de trap naar de overige ruimtes aantreft. Ook deze woning verwacht de aannemer begin volgend jaar op te kunnen leveren. Ideaal! Iets voor jou? Bekijk alle specificaties via onderstaande button en/of vraag bij de makelaar een bezichtiging aan.

(*) Beschikbaar op het moment van publicatie van dit nieuwsbericht

Bekijk Appartement XXL met bouwnummer 022

Meer beschikbaarheid in Blok 3A

Ben jij op zoek naar een woning vlakbij de binnenstad van Utrecht, maar passen die laatste woningen van Blok 2 niet helemaal bij jouw wensen? Dat kan natuurlijk. Bekijk dan het aanbod in Blok 3A eens, wellicht staat jouw droomhuis daar wel bij! Om het vergelijken gemakkelijker voor je te maken, is er de Woningzoeker. Filter eenvoudig op jouw wensen en bekijk de beschikbaarheid.

Naar de Woningzoeker
Heb jij een vraag? We helpen je graag verder
Woning kopen in De Nieuwe Defensie? Zó werkt het!