De bouw gaat van start!

9 december '20

Hoera! De bouw van De Nieuwe Defensie gaat van start. Jouw eigen plek aan het centrum van Utrecht is een stapje dichterbij. In dit bericht lees je meer over de planning en wat dit voor jou als koper betekent. Heb je nog geen woning gekocht, maar heb je wel interesse in wonen in een oase van rust en toch op de grens van het historische centrum van Utrecht? In dit bericht lees je ook hoe je in aanmerking komt voor een woning.

image alt

Dit staat je te wachten

Alle kopers hebben persoonlijk de gunningsbrief (ook wel 'hoerabrief' genoemd) per mail ontvangen. Nu kan de voorpret écht beginnen! Daarnaast zijn er een aantal belangrijke zaken die goed geregeld moeten worden, zodat jij met een gerust hart de feestdagen in kan. Binnenkort kan je als koper naar projectnotaris Holtman Notarissen voor het passeren van de Akte van Levering en de hypotheekakte (indien van toepassing). Stuur alvast je hypotheekstukken naar de notaris, zodra deze gereed zijn. Dan zorg je er voor dat jouw dossier bij de notaris compleet is en dat je uitgenodigd wordt voor een afspraak.

De kopers worden daarnaast uitgenodigd door aannemer ERA Contour om de Warehouse te bezoeken om daar inspiratie op te doen en na te denken over hun (aanvullende) koperskeuzes. De kopersbegeleider helpt jou met het samenstellen van jouw toekomstige woning. Per kwartier worden de kopers uitgenodigd. Een bezoek van de Warehouse is uiteraard helemaal volgens de geldende maatregelen omtrent Covid-19.

Eerder hebben wij al meer over een bezoek aan de Warehouse verteld. Via onderstaande button kan je dit nog eens rustig bekijken.

Meer over Warehouse

Planning

Aannemer ERA Contour begint direct met de voorbereidingen van de bouw van deze nieuwe wijk in Utrecht. De daadwerkelijke start van de bouwwerkzaamheden is voor Blok 1A in februari 2021 en voor Blok 2 in maart 2021. Zodra de omstandigheden het weer toelaten worden de kopers uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst. Je ontmoet dan direct je toekomstige buren!

image alt

Ben jij nog op zoek?

De volgende stap maken naar je droomwoning, maar niet te ver van de stad. Ben jij nog op zoek naar die éne woning? Met De Nieuwe Defensie geniet je van een ruime woning, omringd door groen en vlakbij het water van het Mewerdekanaal en dat allemaal op loopafstand van het historische centrum van Utrecht. Er zijn nog woningen beschikbaar. Zoek jij een benedenwoning, eengezinswoning of een appartement? Bekijk op de pagina Woningen de actuele beschikbaarheid. Is er een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen! Dat is geheel vrijblijvend en gratis.

Naar de woningen
Hoe ziet de planning er verder uit? Naar de planning
Welke woningen zijn nog beschikbaar? Naar de woningen