Bezoek WAREHOUSE voor kopers

6 juli '20

Droom je er al van? Een woning kopen, inrichten naar je eigen smaak en wensen, er een echt thuis van maken… We kunnen ons voorstellen dat je ernaar uitkijkt, maar ook dat het een spannende tijd is. Zoveel keuzes om te maken! Aannemer ERA Contour gaat je helpen.

image alt

Alles onder één dak

Midden in de industriële omgeving van de Rotterdamse Schiehaven vind je de WAREHOUSE, een pakhuis vol inspiratie voor je nieuwe huis. Alle kopers in De Nieuwe Defensie worden uitgenodigd om hier inspiratie op te doen en om hun wensen te bespreken. In de WAREHOUSE kun je eindeloos rondneuzen. Hier vind je tegels, binnendeuren, elektra en nog veel meer onder één dak. Smaakvol ingerichte keukens en badkamers stralen een stoere, warme, landelijke of juist strakke sfeer uit. Je ontdekt onverwachte kleurcombinaties en een gedurfde mix van strak modern met vintage. In no time borrelen hier ideeën bij je op.

Website WAREHOUSE

Jouw eigen wooncoach

De wooncoach en adviseurs spreken graag hier met je af om je te helpen bij je keuzes. Handig is het ook dat je dus niet naar verschillende showrooms hoeft. ERA Contour richt zelf de showroom in, dus over alle producten die je er vindt, kunnen onze specialisten je haarfijn informeren. Wedden dat je steeds meer zin krijgt om je nieuwe huis in te richten!

Benieuwd hoe een dagje WAREHOUSE in zijn werk gaat? Bekijk dan deze filmpjes.

Voorbereiding kopersgesprek

Voorbereiding keuzetraject

Corona-proof

De WAREHOUSE volgt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de corona-maatregelen. Zo kan jij straks als koper op een verantwoorde en veilige manier jouw woning samen stellen.

De video's zijn vóór het coronavirus opgenomen.

Meer weten? Naar website THE WAREHOUSE
Heb jij je droomwoning al gevonden? Naar de woningen