Sfeervolle Winterfair

23 januari '24

Op zaterdag 20 januari was alweer de 3e De Nieuwe Defensie Winterfair. Zowel bewoners als (potentiële) kopers waren aanwezig om te proosten op een nieuw jaar en om de buren beter te leren kennen. De aannemer en de ontwikkelaar spraken de kopers toe en er werd ook een woordje gedaan door de eerste bestuursleden van de VvE. 

image alt

Winterse sferen

Een kleine 100 bewoners en kopers waren aanwezig op de inmiddels traditionele DND Winterfair. Onder het genot van een hapje en (warm) drankje werd er kennis gemaakt met nieuwe buren en was DND buurtsfeer al erg goed.

Sjaak Kuyvenhoven, planontwikkelaar van aannemer ERA Contour, heette alle aanwezigen welkom op de 3e DND Winterfair. Hij had goed nieuws voor de kopers van blok 3A. De bouw loopt namelijk voorspoedig. Dat houdt zelfs in dat de opleverprognose is vervroegd en dat de woningen en appartementen in dit blok nu naar verwachting in het 2e kwartaal van 2026 worden opgeleverd. Dat is 2 kwartalen sneller dan in eerste instantie verwacht!

Vervolgens sprak ontwikkelingsmanager Marco Wubben van BPD de aanwezigen toe en sprak over de historie van de plek en het toekomstbeeld. Daarbij gaf hij aan dat het voornemen  is om de woningen van De Nieuwe Defensie blok 3B in het najaar van 2024 in verkoop te brengen.

Als laatst stelden de kersverse voorzitter en penningmeester van de VvE zich voor. Zij zullen zich inzetten voor de bewoners wat betreft de gezamenlijke ruimtes en gedeelde eigendommen van de eigenaren.

Meer weten over de planning? Prognose blok 3A
Meer lezen over DND? Naar nieuws