Prognose oplevering blok 3A vervroegd!

29 januari '24

Goed nieuws voor de kopers en belangstellenden van de woningen en appartementen in blok 3A van De Nieuwe Defensie. De aannemer ERA Contour is volop in uitvoering met de gehele parkeergarage onder blok 3A en 3B. Daarna wordt de focus gelegd op de bouw van blok 3A dat wordt opgeleverd inclusief het deel van de kelder onder 3A. Hierdoor kan de prognose van de oplevering worden bijgesteld naar het 2e kwartaal van 2026! 

image alt

Ook wonen in De Nieuwe Defensie?

Ondanks dat de bouw van blok 3B qua planning is losgekoppeld van 3A blijft 3B ook zeker in beeld en verwachten we daarmee in de loop van dit jaar in verkoop te gaan.

Wil je niet langer wachten? In blok 3A zijn nog diverse woningen en appartementen beschikbaar. Of je nu de voorkeur geeft aan een knus 2-kamer appartement, een appartement in L, XL of XXL formaat, een sfeervolle tuinwoning, een gezinsvriendelijke tuinwoning, of een unieke benedenwoning met 2 lagen, de mogelijkheden zijn veelzijdig. Pak nu je kans en reserveer een van de beschikbare bouwnummers om ook de trotse eigenaar te worden van een woning in deze nieuwe en duurzame stadswijk van Utrecht.


Ja! Ik wil een optie
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod