Nieuwbouw met korte wachttijd

De droom van de Domstad

Er is een nieuw hoofdstuk aangebroken in jouw droom van de Domstad. Op brugloopafstand van de binnenstad van Utrecht en langs het water van het Merwedekanaal daar ontstaat De Nieuwe Defensie. Een nieuwe stadswijk groeit hier met groene binnentuinen en park, naast het historische Villa Jongerius. De bouw is al vergevorderd en de oplevering van de woningen van De Nieuwe Defensie blok 2 is al vanaf begin 2024. Dit is dus nieuwbouw met korte wachttijd! De laatste woningen en appartementen zijn nog te koop. 

Sta jij open voor de droom van de Domstad?

image alt

Laatste woningen te koop

Met De Nieuwe Defensie smelt de binnenstad met de buitenwijken. De komende jaren ontstaat hier een groene stadswijk waar je woont tussen rust en reuring. Met zo'n 800 tot 950 nieuwbouwwoningen kan je je voorstellen dat de komende jaren hier gefaseerd de stad wordt uitgebreid. In de wijk komen zowel koop als huurwoningen, van appartementen tot eengezinswoningen met tuin. Op deze website vind je de koopwoningen die worden gerealiseerd door BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. 

Blok 2 wordt bijna opgeleverd. Hier zijn de laatste woningen en appartementen nog te koop. Alle informatie over de woningen en de actuele beschikbaarheid vind je op de pagina woningen. Daar kan je bij jouw favoriete woning je voorkeuren doorgeven en je gegevens aanvullen. Is er een woning vrij? Dan geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt".

Naar de woningen
image alt

Bezichtigen op afspraak mogelijk

Voordat je een nieuwe woning koopt, wil je natuurlijk eerst het gevoel hebben dat je je daar thuis kunt voelen. Bij bestaande woningen doe je dat door te bezichtigen. Bij nieuwbouw is dat normaal gesproken onmogelijk, omdat de woningen nog gebouwd moeten worden. 

Bij De Nieuwe Defensie blok 2 is dat anders! Doordat de bouw al vergevorderd is, kan je hier een bezichtiging inplannen met de makelaar. Zo kan je de woningen en appartementen van binnen bekijken, terwijl deze nog in aanbouw zijn. Bekijk via onderstaande button hoe jij je persoonlijke bezichtiging inplant.

Lees verder
image alt

Woningzoeker

Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning? Dankzij de woningzoeker van De Nieuwe Defensie wordt jouw zoektocht iets makkelijker gemaakt. Bekijk de diverse woonblokken vanuit een vogelvlucht, vul jouw wensen aan in de filtering en bekijk welke blokken voor jou in aanmerking komen. Elk blok dat in verkoop is kan je individueel aanklikken om meer te weten over de woningen. Zo komt jouw droom van de Domstad weer een stapje dichterbij. 

Vind jouw woning
Sfeer proeven? Bekijk het magazine
Meer weten over DND? Naar het nieuws