Zet jezelf in het zonnetje

30 juli '22

Hou je van lekker zonnen in je tuin of op je balkon? Of drink je graag een kop koffie met je buren in de groene binnentuin? Dan zit je in De Nieuwe Defensie goed. De architect heeft tijdens het ontwikkelen van de woningen en appartementen zoveel mogelijk rekening gehouden met een goede bezonning van de buitenruimtes en het binnen gebied. In De Nieuwe Defensie zit je altijd goed!

4 momenten in het jaar

In de zonnestudie hieronder zie je op 4  momenten in het jaar (21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december) de stand van de zon. De architect heeft de invloed van de gebouwen op de bezonning van je tuin of balkon zo minimaal mogelijk gemaakt. Zoek dan een lekker plekje op in de zon en bekijk de timelapse.

Disclaimer

Hoewel de timelapse met grote zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze video. Houd er rekening mee dat dat intensiteit van de zon en het aantal zonuren weersafhankelijk zijn. In dit model zijn de gebouwen en omgeving schematisch weergegeven. Bekijk de verkoopdocumenten als onderdeel van de contractstukken voor de inrichting van het gebied en afwerking en materialisatie van de woningen.

Meer weten over de sfeer van de wijk? Bekijk magazine
Heb jij je favoriete woning al gevonden? Naar woningen