Woningzoeker DND, de oplossing voor jouw zoektocht

7 april '21

Je zoekt een woning in de stad, zodat je de reuring en alle voorzieningen op loopafstand zijn te bereiken. Maar je wilt ook van ruimte en rust kunnen genieten. Met wonen in De Nieuwe Defensie hoef je niet te kiezen. Ben jij nog op zoek naar je droomwoning met het beste van beide werelden? Bekijk dan nu de nieuwe woningzoeker. Filter op jouw woonwensen en vind jouw droomwoning vlakbij het centrum van Utrecht.

image alt

Welke woning past bij jou?

Langs het water van het Merwedekanaal en aan het groene park ontstaat De Nieuwe Defensie. Op brugloopafstand van de historische binnenstad van Utrecht. Dat hebben alle woningen met elkaar gemeen. Maar er zijn ook verschillen. Verschil in grootte, prijs, aantal kamers, ligging aan het park of juist aan de binnentuin. Met de nieuwe woningzoeker filter jij gemakkelijk jouw woonwensen, bekijk je de woningen in de diverse blokken en maak je jouw zoektocht naar je droomwoning een stukje makkelijker. Is er een woning beschikbaar? Dan kan je direct een optie aanvragen. Is een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen.

Vind jij je droomwoning?

Naar de woningzoeker

Voorlopige planning

De bouw van de woningen in Blok 1A en 2 is inmiddels in volle gang. Er komt een grote ondergrondse parkeerkelder, zodat de binnenstraten autovrij zijn. Daarboven komen de huurwoningen van Mitros en 13 woonblokken met koopwoningen. Je kan je voorstellen dat de bouw hiervan een behoorlijke uitdaging is. De voorlopige planning is dat de woningen in blok 1A vanaf eind 2022 worden opgeleverd en voor blok 2 is dat eind 2023. 

Direct een optie aanvragen? Bekijk de woningen
Heb jij je droomwoning nog niet gevonden? Bekijk woningzoeker