Er zijn nog woningen beschikbaar

29 augustus '22

Nu De Nieuwe Defensie blok 3A in verkoop is, zijn er al veel kandidaten gelukkig gemaakt met een optie op hun droomwoning. De eerste tekenafspraken zijn zelfs al ingepland! Maar ook als je nog niet je droomwoning hebt gevonden, is er goed nieuws. Er zijn namelijk ook nog woningen beschikbaar. Hiervoor geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt".

image alt

Pak jij je kans?

Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning op brugloopafstand van de historische binnenstad van Utrecht? Dan is er goed nieuws. Er zijn nog woningen en appartementen beschikbaar in De Nieuwe Defensie blok 3A. Zo zijn er nog tuinwoningen, waarbij - de naam zegt het al - je heerlijk in je stadswoning woont en ook nog eens een eigen tuin hebt, grenzend aan de groene binnentuin. Of wat dacht je van een appartement L? Een ruim 3-kamerappartement van circa 80 tot 86 m2 woonoppervlakte?

De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina woningen. Voor de vrije woningen geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt". Voor de woningen die onder optie zijn, kun je je aanmelden voor de reservelijst. In beide gevallen ga je naar je favoriete woning, klik je op de button "optie aanvragen" of "zet me op de wachtlijst" en vul je je gegevens aan. Je ontvangt bericht zodra je in aanmerking komt voor een woning of appartement.

Bekijk woningen

Wat kan ik lenen?

Om te weten welke woningen binnen je budget passen, is het goed om na te gaan wat je kan lenen. Daarvoor is in samenwerking met de Rabobank de Hypotheek-berekentool ontwikkeld. Je krijgt dan eenvoudig inzicht in je maximale hypotheek en maandlasten. Via onderstaande button ga je naar de tool.

Wat kan ik lenen?
Meer lezen over De Nieuwe Defensie? Naar het magazine
Jouw droomwoning nog niet gevonden? Naar woningzoeker