Beschikbare woningen onder de loep

20 juli '20

Ben jij nog op zoek naar een woning in Utrecht? In De Nieuwe Defensie zijn nog woningen beschikbaar. In dit bericht lichten we enkele woningen uit en lees je hoe je direct in aanmerking kunt komen. Voor de nog beschikbare woningen geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt".

Actuele beschikbaarheid

Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Als er een woning op vrij staat, betekent dat er hier geen reservekandidaten meer voor zijn vanuit de reguliere inschrijving en dat je meteen een optie kunt aanvragen. Laat je gegevens achter bij die woning en neem contact met ons op. 

Naar woningen
image alt

Vide in Generaalskwartier

In deze woning geniet je van de ruimte voor het hele gezin. Niet alleen dankzij de 5 slaapkamers en 159 m2 woonoppervlakte, maar ook dankzij de vide die de woonkamer op de begane grond verbindt met de 1e verdieping. Dit zorgt voor extra veel lichtinval en geeft een ruimtelijke sfeer. Op zowel de begane grond als 1e verdieping ontstaat hiermee lounge- en living-mogelijkheden. Met groenvoorzieningen aan zowel de voor- als achterzijde waan je je hier in een oase van rust. Is dit jouw ideale stadswoning voor het hele gezin?

Bekijk het hier
image alt

Eengezinswoning in Wachtmeesterkwartier

Via de hal kom je binnen in de ruime keuken. Dankzij het split-level van de begane grond staat de woonkamer los van de keuken, maar is deze toch verbonden. Dit geeft een ruimtelijk gevoel en zorgt voor diepgang. De eengezinswoningen in het Wachtmeesterkwartier hebben allemaal een achtertuin aan de groene binnentuin. Parkeren doe je onbezorgd op je eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage. 

Naar deze woningen
image alt

Uitzicht in Commandeurskwartier

In het centrum georiënteerde Commandeurskwartier bevinden zich royale appartementen met woonoppervlaktes van circa 125 tot maar liefst 183 m2. Hierdoor is er voldoende ruimte om jouw stadsappartement volledig in te richten naar eigen wens. Met de woonkamer-keuken als meest in het oog springend. Niet alleen vanwege de ruimte, maar vooral door de vele raampartijen aan de buitenkant van de woning. Je kijkt uit op het groene park, het Merwedekanaal en de binnenstad van Utrecht. Wordt dit jouw dagelijkse uitzicht?

Lees meer