Prijzen per woning bekend

10 juni '20

De prijzen per woning zijn bekend in Blok 1A en 2 van De Nieuwe Defensie in Utrecht. Wat betaal je straks voor een appartement met uitzicht op het Merwedekanaal? En wat kosten de woon-werkwoningen? Of wil je weten wat de exclusieve penthouses kosten? In dit bericht lees je daar meer over.

image alt

Prijzen in De Nieuwe Defensie

De prijzen per woning zijn bekend van 167 woningen in De Nieuwe Defensie Blok 1A en 2. Daarnaast vind je per bouwnummer de plattegrond(en).

Vrij op naam
De woningen zijn vanaf €371.000 te koop. Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Op de pagina woningen vind je alle informatie per bouwnummer die je straks nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Selecteer jouw favoriete Kwartier en bekijk welke bouwnummers daarin aangeboden worden, wat hun kenmerken zijn en wat de woning kost.

Bekijk de woningen

Wat kan ik lenen?

Nu je de prijzen per woning weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Het is dan handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen. 

Wat kan ik lenen?

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor een van de woningen in De Nieuwe Defensie Blok 1A en 2? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete Kwartier(en), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Account aanmaken
Heb je vragen? Neem contact met ons op
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod