Wanneer start de verkoop van De Nieuwe Defensie?

28 mei '20

Je geduld wordt al even op de proef gesteld en ook wij willen zo snel mogelijk in verkoop met het nieuwbouwplan De Nieuwe Defensie in Utrecht. We zijn bezig met het afronden van de laatste zaken, zoals de beelden, prijzen en plattegronden. Zorgvuldigheid staat hiermee bovenaan, maar we zijn blij je een nieuwe prognose te kunnen geven. Naar verwachting gaan we eind juni 2020 in verkoop!

Start verkoop eind juni

Op dit moment legt de architect de laatste hand aan de uitwerking van het ontwerp van de woningen. Daarnaast wordt er gerekend wat de koopsommen per bouwnummer zullen worden, terwijl de beelden al bijna gereed zijn. De verkoop zal bestaan uit Blok 1A en Blok 2 met 167 woningen. Afhankelijk van het verloop van de verkoop, kijken we hoe snel we met de volgende blokken in verkoop kunnen. Wil jij straks in aanmerking komen voor een van de woningen? Zorg dan dat je een Mijn Eigen Huis account hebt. Heb je nog geen account? Lees onderstaande dan goed door.

Mijn Eigen Huis

Om in aanmerking te kunnen komen voor de woningen in De Nieuwe Defensie heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin staan jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Zo kan je jouw favoriete Kwartier hier opslaan. Ga hiervoor naar de woningenpagina en klik op het hartje van jouw favoriete Kwartier. In aanloop naar de verkoop vind je in je Mijn Eigen Huis account ook alle benodigde verkoopdocumenten om een goede keuze te kunnen maken. Zodra de verkoop is gestart, ontvang je hier automatisch bericht van en kan je in je account je voorkeuren doorgeven.

Nog geen favorieten? Naar de woningen
Hoe maak ik een account aan? Naar Mijn Eigen Huis