In het groot bekijken?

Wandel tussen de kwartieren

1 juli '20

Wil jij een rondje wandelen tussen de kwartieren en met eigen ogen het groene karakter, de rust en ruime opzet van De Nieuwe Defensie ervaren? Dan kan dankzij de Virtual Reality Tour die we hebben gemaakt. Daarmee kan jij vanuit verschillende oogpunten 360 graden om je heen kijken. Zo ervaar jij de oase van rust, midden in de stadse dynamiek waar De Nieuwe Defensie voor staat. Loop je mee?

Groen en autoluwe

Als je in De Nieuwe Defensie bent ervaar je een oase van rust. En dat terwijl je in een nieuwe stadswijk staat. Dankzij de groene binnentuinen ervaar je hier rust en ruimte. Door de autoluwe paden in dit stadskwartier kunnen de kinderen met een gerust hart voor de deur spelen. Toch even naar de dynamiek van de stad? Binnen 10 minuten ben je in Utrecht centrum. 

Nu in verkoop

Blok 1A en 2 zijn nu in verkoop. De online inschrijving voor de eerste 167 koopwoningen in De Nieuwe Defensie is geopend tot 8 juli 2020 tot 17.00 uur. Daarna wordt er geloot door de notaris en worden de woningen toegewezen. Na de toewijzing zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen op de pagina woningen.