Verkoop De Nieuwe Defensie blok 3A gestart

21 juli '22

Het is zover: de verkoop van de appartementen en woningen in De Nieuwe Defensie blok 3A is gestart! Je kunt tot 12 augustus 2022, 15.00 uur online (maximaal) 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account. Vergeet niet je financiële check te uploaden! In de week van 15 augustus worden de woningen toegewezen.

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de verkooptekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan. Voor sommige woningen gelden er aanvullende voorwaarden. Zie daarvoor de verkoopdocumenten in je account.

Woningaanbod

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot vrijdag 12 augustus 2022 tot 15.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er gekeken naar de financiële check en indien er meerdere kandidaten een check hebben geüpload, wordt er geloot door de notaris.

Mijn Eigen Huis
image alt

Diverse woningtypes

In een wijk waar je helemaal tot rust komt of juist gemakkelijk de reuring opzoekt. Daar waar de binnenstad samensmelt met de buitenwijken. Daar ontstaat De Nieuwe Defensie blok 3A met 98 nieuwbouwwoningen. Van appartementen op de NHG-grens tot tuinwoningen aan de binnentuin en van appartementen XXL tot de dubbellaagse benedenwoningen. Waar wil jij wonen?

Op de pagina woningen vind je alle informatie over deze fase. Ga naar jouw favoriete bouwnummer, voeg deze toe aan je voorkeuren en vul je gegevens aan. Zo kan jij in aanmerking komen voor een van deze woningen. Wie weet woon jij straks wel in de laatste fase van De Nieuwe Defensie.

Naar de woningen
image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.

Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Naar het artikel
image alt

Woningzoeker

Om de ideale woning en de ligging daarvan te kunnen vinden is er de woningzoeker van De Nieuwe Defensie. Filter op jouw voorkeur(en) en zie welke blokken er woningen hebben die daar aan voldoen. Open vervolgens een van de blokken om de individuele bouwnummers te bekijken en te vergelijken. Zo kan jij een goede keuze maken voor welke woningen jij je wilt inschrijven. 

Bekijk de woningzoeker