STRAND Bij JONGERIUS

24 juni '20

De eerste "buren" van De Nieuwe Defensie zijn al bekend. Dit is namelijk het monumentale pand Villa Jongerius en het gastvrije familiebedrijf dat de organisatie doet van bijeenkomsten en evenementen. Deze zomer organiseren zij STRAND Bij JONGERIUS.

Pop-up strand op locatie Defensie

Alleen in de zomer van 2020 STRAND, daar waar binnenkort De Nieuwe Defensie komt! Deze zomer, in de maanden juni, juli en augustus, kunnen Utrechters zich vermaken op een deel van de zandvlakte (van de gemeente Utrecht) aan het Merwedekanaal waar komende jaren een nieuwe woonwijk verrijst.

1.000m2 van de zandvlakte van de toekomstige woonwijk aangrenzend aan Villa Jongerius wordt gedurende 4 dagen per week een exclusief “strand - playground” voor de inwoners van Utrecht. STRAND Bij JONGERIUS creëert een vakantiesfeer en biedt bezoekers diverse spelletjes en activiteiten aan op het pop-up strand!

image alt

Vakantiesfeer in Utrecht

Ontmoetingsplek
Spelletjes in het zand, zoals jeu de boules en beachvolley, verbinden en brengt mensen - jong en oud - bij elkaar. Het gaat om het samenzijn en de gezelligheid waarbij je lekker buiten bent!
STRAND Bij JONGERIUS biedt komende zomer deze gezellige ontmoetingsplek met unieke horeca op een zeer ruim en uitgebreid (1,5 meter afstand) terras voor de inwoners van de stad. Gezondheid en veiligheid staan hoog in het vaandel!

Verantwoord en veilig ontspannen
STRAND Bij JONGERIUS is een heerlijke plek om te loungen of relaxen op het terras voor een toffe borrel met een hapjes.

STRAND Bij JONGERIUS is deze zomer open:
• in de maanden juni - juli - augustus
• iedere donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag
• van 15.00 uur tot 20.00 uur
• alleen bij mooi weer open

Naar Villa Jongerius

Word jij Jongerius' buren?

Villa Jongerius ligt aan de Kanaalweg 64 in Utrecht is daarmee de buurman/-vrouw van De Nieuwe Defensie. Deze locatie ligt aan het Mewerdekanaal en is op loopafstand van de stad. Zie jij jezelf hier al wonen? Bekijk op de pagina woningen welke woning bij jou past en favoriet deze door op het hartje te klikken. Vanaf 29 juni 2020 zijn de eerste 167 woningen in verkoop en kan jij je voorkeuren doorgeven. 

Meer weten? Villa Jongerius
Ook hier wonen? Naar de woningen