Tuinwoningen in DND

19 augustus '21

Hou jij van groen en rust of van stadse reuring? Bij de tuinwoningen in De Nieuwe Defensie hoef je niet te kiezen. Combineer gezelligheid en comfort met rust en groen. Hier woon je in je nieuwbouwwoning met eigen tuin aan de groene binnentuin op 10 minuten van de binnenstad van Utrecht. Er zijn nog woningen beschikbaar!

image alt

Ruimte en comfort

De tuinwoningen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Een aantal woningen zit met de voortuin of -plaats aan een van de autovrije of -luwe straten in De Nieuwe Defensie. Hier is ruimte om je buren te ontmoeten en vind je levendigheid op straat. Heb je even behoefte aan meer geborgenheid? Alle tuinwoningen hebben een eigen achtertuin gelegen aan de groene binnentuin. Hier kom je helemaal tot rust.

Er is voldoende afwisseling bij de tuinwoningen. Zo zijn er woningen met een speels split level en zijn er diepe of juist brede woningen met een woonkamer van maar liefst 6 meter breed. Maar altijd zijn er 2 woonlagen, op de begane grond en 1e verdieping, minimaal 3 slaapkamers en is er altijd een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Ben je benieuwd naar de woningen en wil je meer weten over de kenmerken, plattegronden en de actuele beschikbaarheid?

Naar de woningen

Wie het eerste komt, wie het eerste maalt.

Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is er een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Ga naar het bouwnummer, klik op optie aanvragen en vul je gegevens aan. Wellicht komt dan jouw droom van de Domstad uit!

Woningen

Planning

De bouw van de tuinwoningen is in maart 2021 gestart. Op de locatie is er al goed te zien hoeveel werk er al is verzet. Ook de komende periode wordt er hard gewerkt om op de bouwlocatie deze stadse woningen te realiseren. De voorlopige planning is dat de eerste woningen eind 2023 worden opgeleverd.

Planning
Meer lezen over DND en de woningen? Naar de brochures
Zoek jij nog je droomwoning? Naar de woningzoeker