Kopers nr 202 kijken uit naar hun toekomstige woonplek

22 november '21

Rob en Mascha zijn de enthousiaste kopers van een Appartement XXL in De Nieuwe Defensie blok 1B. Zij behoren tot de eerste 10 kopers in dit nieuwbouwplan. In dit artikel lees je waarom zij voor deze plek hebben gekozen en hoe jij nog in aanmerking kunt komen als je je nog niet hebt ingeschreven.

Terug naar het vertrouwde Utrecht

Rob en Mascha stralen van oor tot oor op het moment dat de foto wordt gemaakt van het ondertekenen van hun koopcontracten bij de makelaar. Zij kijken vol verwachting en met blijdschap uit naar hun toekomstige woonplek. Ze hebben gekozen voor De Nieuwe Defensie omdat ze weer terug willen naar hun vertrouwde stad Utrecht.

Zij behoren tot de eerste 10 kopers die inmiddels hun koopcontracten hebben getekend in De Nieuwe Defensie blok 1B. Ook de komende periode staan er diverse afspraken gepland met de kandidaat kopers om ook hun koopcontracten te tekenen. Dit kan zowel bij de makelaar, online als in een combinatie van beide. 

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling feliciteert de kopers met de aankoop van hun nieuwe woning!

Koper De Nieuwe Defensie

Ook hier kopen?

Ben je ook enthousiast geworden over De Nieuwe Defensie en ben je nog op zoek naar een woning of appartement? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Voor woningen die onder optie zijn kan je je aanmelden voor de reservelijst. Is een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Dat is gratis en vrijblijvend. In beide gevallen ga je naar jouw favoriete bouwnummer, klik je op het winkelwagentje en vul je je gegevens aan. Wie weet woon jij straks ook in dit mooie stukje Utrecht!

Bekijk beschikbaarheid
Meer weten over DND? Naar het nieuws
Jouw droomwoning nog niet gevonden? Naar de woningzoeker