12 oktober 2021

Speeddate met makelaars en hypotheekadviseurs

Maak kennis met De Nieuwe Defensie blok 1B tijdens een Corona-proof speeddate. Op 12 oktober 2021 heb je de kans om de nieuwe fase beter te leren kennen en eventuele vragen te stellen. Het is bij onze buren van Villa Jongerius. Aanmelding gesloten.

Leer de nieuwe fase beter kennen

28 september '21

Een unicum in Utrecht: wonen op brugloopafstand van het eeuwenoude stadscentrum. Een nieuwe woonwijk die staat voor de perfecte balans tussen rust en reuring. Heb jij je oog laten vallen op een van de appartementen of woningen in De Nieuwe Defensie blok 1B, maar heb je nog vragen? Stel deze dan tijdens de speeddate met de makelaars op 12 oktober. Aanmelden voor de speeddate is niet meer mogelijk.

image alt

Aanmelding gesloten

Om ervoor te kunnen zorgen dat er voldoende ruimte is om je vragen te kunnen stellen én om te voorkomen dat het te druk wordt, vragen we je je aan te melden voor het speeddate. Tijdens de speeddate zijn er tijdsblokken van circa 15 minuten om 1 op 1 met een makelaar te kunnen praten over De Nieuwe Defensie blok 1B. Daarnaast zijn er 2 hypotheekadviseurs van de Rabobank aanwezig om samen naar je financiële mogelijkheden te kijken.

Aanmelden voor de speeddate is niet meer mogelijk, alle inschrijvers krijgen persoonlijk bericht over het toegewezen tijdsvak.

Goed om te weten

  • Het evenement is Corona-proof, we houden ons aan de RIVM maatregelen
  • Bezoekers worden geplaceerd
  • Let op! In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het wel verplicht om een Coronatoegangsbewijs te tonen voor toegang
  • We vragen iedereen voor de veiligheid 1,5 meter afstand te houden
  • Na je aanmelding krijg je in de week voor het evenement te horen welk tijdsvak je hebt
  • Kom maximaal 5 minuten van te voren om drukte te voorkomen
  • Parkeren kan op het terrein, maar met OV en fiets is het ook goed te bereiken en is natuurlijk duurzamer
Wonen in het midden van groen en groei Visie De Nieuwe Defensie
Heb jij je droomwoning al gevonden? Naar de woningen