4 juli pre-sale blok 3A

29 juni '22

Eind juli gaat De Nieuwe Defensie blok 3A in verkoop. Het zou zomaar kunnen zijn dat jij dan van je vakantie aan het genieten bent. En misschien heb je nog wel vragen over deze nieuwe fase aan het Merwedekanaal. Daarom is er 4 juli een pre-sale, waarbij je de gelegenheid hebt om je vragen te stellen aan het verkoopteam en de hypotheekadviseurs.

image alt

Inloop bij Villa Jongerius

Op maandag 4 juli is de pre-sale bij Villa Jongerius. Hier ontvangen belangstellenden de brochure, de prijslijst en kunnen zij hun vragen stellen. Vooraf aanmelden is niet nodig en het betreft een vrije inloop. 

Wanneer: Maandag 4 juli 2022
Hoe laat: 
Tussen 17.00 en 19.30 uur
Waar: 
Villa Jongerius. Kanaalweg 64 – 3527 KX in Utrecht

Het is natuurlijk het duurzaamst als je met het openbaar vervoer of met de fiets komt. Vanaf Utrecht Centraal station is het een kwartier lopen of 5 minuten fietsen naar Villa Jongerius. Mocht je toch met de auto komen, is er een beperkt aantal plekken bij Villa Jongerius. Parkeren kan daarnaast op het Jaarbeursterrein. 

image alt

De Nieuwe Defensie blok 3A

Alle informatie over de woningen van De Nieuwe Defensie blok 3A vind je op de pagina woningen. Daar staan onder andere de kenmerken, de prijzen en de plattegronden. Op dit moment wordt er hard gewerkt om alle verkoopdocumenten gereed te krijgen voor de definitieve verkoop. Deze volgen dus op een later moment. Belangstellenden ontvangen hierover automatisch bericht.

Naar de woningen

Vraag en antwoord

Nu alvast meer bekijken? Naar de woningen
Heb jij een andere vraag? Neem contact op