Eerste woningen DND blok 2 opgeleverd!

5 februari '24

De oplevering van de eerste woningen in De Nieuwe Defensie blok 2 is in januari gestart. De kopers ontvingen de sleutels van de aannemer en kunnen beginnen met inrichten. De komende periode zullen meer kopers hun sleutels ontvangen.

145 nieuwe huishoudens

De komende weken zullen er nog veel woningen en appartementen worden opgeleverd aan de kopers. Zo zijn er straks in De Nieuwe Defensie blok 2 in totaal 145 nieuwe huishoudens die intrekken. Vanwege de complexiteit van het project, met onder andere de ondergrondse parkeergarage voor bewoners, hebben sommige kopers er 3,5 jaar op moeten wachten. Maar het lange wachten wordt nu beloond. Op de afbeelding zie je blije kopers bij de overdracht van de sleutels.

Er is 1 woning die wordt ingericht en gebruikt als modelwoning waarin geïnteresseerden in De Nieuwe Defensie straks kunnen bezichtigen. Dit type woning is ook in de volgende blokken te koop. Over de mogelijkheid om een bezichtiging in te plannen voor deze woning informeren we binnenkort.

Voor wie nog op zoek is naar een woning of appartement in De Nieuwe Defensie is er nog de mogelijkheid in blok 3A. Daar zijn nog diverse woningen beschikbaar. De bouw is inmiddels gestart en de oplevering is in 2026. Bekijk de actuele beschikbaarheid op de pagina woningen.

Bekijk beschikbaarheid
Oplevering De Nieuwe Defensie blok 2
Andere artikelen lezen? Naar nieuws
Wat is de planning van de overige blokken? Bekijk planning