Open Huis De Nieuwe Defensie

9 mei '23

Ben jij ook benieuwd naar de woningen van De Nieuwe Defensie in Utrecht? Je krijgt nu als woningzoeker een unieke kans om op de bouwplaats te mogen en de woningen van dichtbij te bekijken. Kom langs op dinsdag 16 mei tussen 16.00 en 18.00 uur in de bouwkeet van aannemer ERA Contour op de bouwlocatie.

Ons team staat voor je klaar

Het team van De Nieuwe Defensie is tijdens het Open Huis aanwezig om jou te verwelkomen en je alles te vertellen over jouw droomwoning. Woon jij straks op deze prachtige woonlocatie op brugloopafstand van het centrum van Utrecht? Onder begeleiding van een van onze teamleden kan je de bouwlocatie van dichtbij zien en er zijn enkele woningen geopend om binnen te kijken. Let op: de woningen die niet zijn opengesteld kunnen vanwege de veiligheid niet bezichtigd worden.

Routebeschrijving

De bouwplaats van De Nieuwe Defensie is goed te bereiken met het OV. Vanaf Utrecht centraal loop of fiets je zo naar het bezoekadres: separate entree aan de Overste Den Oudenlaan 52. Ga naar de bouwkeet (niet de toegangspoort naar de bouwplaats). Gemakkelijk en bovendien duurzaam!

Kom je toch met de auto? Navigeer dan naar: Kon. Wilhelminalaan 9, Utrecht. Er is parkeergelegenheid op het parkeerterrein voor de bouwkeet. Let op: het laatste stukje rijd je over het fietspad, dus let goed op de fietsers.

Route Open Huis De Nieuwe Defensie

Spelregels bouwplaats bezoek

Om een zo soepel en veilig mogelijk bezoek te kunnen garanderen, zijn er een aantal spelregels die gelden voor alle bezoekers:

  • Het dragen van een bouwhelm en een veiligheidshesje is verplicht. Deze delen wij uit bij de bouwkeet en ontvangen wij graag retour na het bouwplaats bezoek.
  • Draag stevige schoenen met een platte zool. Met open schoenen of hoge hakken mag je het bouwterrein niet betreden.
  • Kinderen mogen het bouwterrein niet op. Zo voorkomen we gevaarlijke situaties van bijvoorbeeld (spelende) kinderen op de bouwplaats.
  • Zorg altijd dat je toestemming hebt van het uitvoeringsteam om de bouwplaats op te gaan. En luister goed naar hun instructies.
  • Kom met maximaal 3 bezoekers per woning.
  • Het is niet toegestaan ladders of steigers te beklimmen.
Wanneer is de oplevering? Naar de planning
Benieuwd naar de woningen? Bekijk de beschikbaarheid