6 april 2024

Openhuizenroute in De Nieuwe Defensie

Op zaterdag 6 april 2024 vanaf 11.00 tot 13.00 ben je van harte welkom. Het adres van de modelwoning is Utrecht Kindercomitestraat 67 in Utrecht. Aanmelden is niet nodig!

Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

27 maart '24

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in De Nieuwe Defensie in Utrecht? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en de woningen. Op zaterdag 6 april ben je van 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom om de modelwoning van De Nieuwe Defensie te bekijken.

Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in De Nieuwe Defensie op brugloopafstand van het centrum van Utrecht.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Het team van De Nieuwe Defensie is tijdens het Open Huis aanwezig om jou te verwelkomen en je alles te vertellen over jouw droomwoning. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

  • Zaterdag 6 april 2024
  • 11.00 - 13.00 uur
  • Utrechts Kindercomitestraat 67, Utrecht


Woon jij straks op deze prachtige woonlocatie omringd met groen en om de hoek van het eeuwenoude centrum van Utrecht?

Tips

Een goede voorbereiding is het halve werk! 

  • Ben jij op de hoogte van wat je kan lenen voor jouw droomwoning? Bij de Rabobank kan je online zelf jouw leencapaciteit berekenen of maak een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek met een adviseur.
  • Bedenk van tevoren welke huizen je wilt bekijken. Stippel zo nodig vast je route uit. 
  • Heb je vragen? Schrijf ze op en neem ze mee. Op locatie zal iemand aanwezig zijn die jouw vragen kan beantwoorden of je kan doorverwijzen naar de juiste persoon. 

Bereikbaarheid

OV
De Nieuwe Defensie is goed te bereiken met het OV. Vanaf Utrecht Centraal loop of fiets je zo naar het bezoekadres (Utrechts Kindercomitestraat 67). Gemakkelijk en bovendien duurzaam!

Auto
Kom je met de auto? Navigeer dan naar: Truus van Lierlaan 2 Utrecht. Er is parkeergelegenheid bij de P2 van de Jaarbeurs.

Wanneer kan ik er gaan wonen? Bekijk de planning
Actuele beschikbaarheid bekijken? Bekijk woningen