Nieuw hoofdstuk in de droom van de Domstad

21 oktober '22

De Nieuwe Defensie groeit door en het is tijd voor het volgende hoofdstuk. Wil jij aan de waterkant wonen met het groene stadspark aan je voeten? Dan is De Nieuwe Defensie blok 3B iets voor jou. In deze fase gaan 62 nieuwbouw koopappartementen in verkoop in verschillende groottes en typen. Kijk jij straks uit naar de Domstad? Binnenkort start de verkoop!

image alt

Nieuwe fase binnenkort in verkoop

Met De Nieuwe Defensie blok 3B breidt deze nieuwe stadswijk zich verder uit. In deze fase is er weer een diversiteit aan woningtypes. Er zijn Dubbellaagse Bovenwoningen en Appartementen tot en met type XXL. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende woningtypes:

  • 20 Appartementen
  • 2 Appartementen L
  • 18 Appartementen XL
  • 18 Appartementen XXL
  • 4 Dubbellaagse bovenwoningen

Op dit moment zijn de prijzen per woningtype al bekend. De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar zijn over deze fase, zoals de plattegronden, de individuele woningen en de start van de verkoop. 

Naar woningen
image alt

Nieuwsbrief van blok 3B

Belangstellenden voor deze fase ontvangen persoonlijk bericht wanneer de verkoop start. Abonneren voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase doe je door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de pagina woningen. Let op! Ook als je van de vorige fase nieuwsbrieven ontving, dien je je voor deze fase aan te melden om ook van blok 3B op de hoogte te blijven. De exacte data van de start van de verkoop en de inschrijfperiode volgen nog. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. Inschrijven doe je dan via je Mijn Eigen Huis account. 

Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Mijn Eigen Huis

Financiële check

Voor De Nieuwe Defensie blok 3B geldt er een toewijzingsprocedure. Er vindt nog steeds een loting bij de notaris plaats, alleen dien je voor deze fase een financiële check (de verklaring waarin staat dat je de woning kunt betalen) te uploaden. Kandidaten die een financiële check hebben geüpload krijgen voorrang boven kandidaten zonder financiële check. Je kunt de financiële check alleen uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode. De financiële check mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. 3 maanden na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Financiële check
Wat kan ik lenen? Naar financiering
Meer weten over 3B? Naar de woningen