Nieuw hoofdstuk in de droom van de Domstad

16 juni '22

Nu de voorgaande blokken in De Nieuwe Defensie bijna zijn uitverkocht is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Wil jij stads of liever rustig wonen? In De Nieuwe Defensie hoef je niet te kiezen. In blok 3A gaan 98 nieuwbouw koopwoningen in verkoop in verschillende groottes en typen. Sta jij open voor de droom van de Domstad? Binnenkort start de verkoop!

image alt

Nieuwe fase binnenkort in verkoop

Met De Nieuwe Defensie blok 3A breidt deze nieuwe stadswijk zich verder uit. De groene oase langs het Merwedekanaal groeit verder. In deze fase is er weer een diversiteit aan woningtypes. Van 3-kamerappartementen tot Dubbellaagse Benedenwoningen en van Tuinwoningen tot de zeer riante Appartementen XXL. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende woningtypes:

  • 30 Appartementen
  • 32 Appartementen L
  • 4 Appartementen XL
  • 3 Appartementen XXL
  • 2 Dubbellaagse benedenwoningen
  • 6 Eengezinswoningen L
  • 21 Tuinwoningen

Op dit moment zijn de prijzen nog niet bekend. De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar zijn over deze fase. 

Naar woningen
image alt

Nieuwsbrief van blok 3A

Belangstellenden voor deze fase ontvangen persoonlijk bericht wanneer de verkoop start. Abonneren voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase doe je door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de pagina woningen. Let op! Ook als je van de vorige fase nieuwsbrieven ontving, dien je je voor deze fase aan te melden om ook van blok 3A op de hoogte te blijven. De exacte data van de start van de verkoop en de inschrijfperiode volgen nog. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. Inschrijven doe je dan via je Mijn Eigen Huis account. 

Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Mijn Eigen Huis

Nieuwe toewijzingsprocedure

Voor De Nieuwe Defensie blok 3A geldt een nieuwe toewijzingsprocedure. Er vindt nog steeds een loting bij de notaris plaats, alleen dien je voor deze fase een financiële check (de verklaring waarin staat dat je de woning kunt betalen) te uploaden. Kandidaten die een financiële check hebben geüpload krijgen voorrang boven kandidaten zonder financiële check. Je kunt de financiële check alleen uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode. De financiële check mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Financiële check
Wat kan ik lenen? Naar financiering
Meer weten over 3A? Naar de woningen