Nieuw hoofdstuk in de droom van de Domstad

15 september '21

Er is een nieuw hoofdstuk aangebroken in jouw droom van de Domstad. Op brugloopafstand van de binnenstad van Utrecht en langs het water van het Merwedekanaal daar ontstaat De Nieuwe Defensie. Na de succesvolle verkoop van blok 1A (uitverkocht) en blok 2 (twee derde verkocht of onder optie) is het tijd voor de nieuwe fase. In blok 1B gaan 44 nieuwbouw koopwoningen in verkoop in verschillende prijsklassen. Sta jij open voor de droom van de Domstad? Binnenkort start de verkoop!

image alt

Nieuwe fase binnenkort in verkoop

Met De Nieuwe Defensie blok 1B breidt deze groene stadswijk zich verder uit. Wil je stadse gezelligheid, groene rust of modern comfort? In De Nieuwe Defensie hoef je niet te kiezen. Ook in deze fase is er weer een diversiteit aan woningtypes. Van 3-kamerappartementen tot 2-laagse Penthouses en van Tuinwoningen tot zeer riante Eengezinswoningen L. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende woningtypes:

  • 12 Appartementen
  • 3 Appartementen L
  • 12 Appartementen XXL
  • 3 Eengezinswoningen L
  • 2 Penthouses
  • 10 Tuinwoningen
  • 2 Woon-werkwoningen

De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen over deze fase. Naar verwachting gaan de woningen in oktober 2021 in verkoop. Wil je alles over deze woningen lezen en op de hoogte blijven? Ga dan naar de pagina woningen. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en abonneer je daarmee op de nieuwsbrief van blok 1B.

Naar woningen
image alt

Oplevering begin 2024

De Nieuwe Defensie blok 1B bestaat uit woonblokken 1.05 tot en met 1.09. Alle 44 woningen hebben een berging in de ondergrondse parkeergarage van blok 2 en de meeste woningen hebben daar ook een eigen parkeerplek. Zodra aan alle voorwaarden is voldaan, zal de aannemer de voorbereidingen opstarten voor de bouw.  De voorlopige planning is dat de bouw medio 2022 kan starten. Naar verwachting worden de woningen dan vanaf begin 2024 opgeleverd.


Bekijk planning

Hoe kom ik in aanmerking?

Belangstellenden voor deze fase ontvangen persoonlijk bericht wanneer de verkoop start. Abonneren voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase doe je door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de pagina woningen. Ook als je van de vorige fase nieuwsbrieven ontving, dien je je voor deze fase aan te melden om ook hiervan op de hoogte te blijven. De exacte data van de inschrijfperiode volgen nog. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. Inschrijven doe je dan via je Mijn Eigen Huis account. Wil je alles lezen over het verkoopproces?

Naar woning kopen
Wat kan ik lenen? Naar financiering
Meer weten over 1B? Naar de woningen