Laatste woning in DND blok 1B

23 december '22

Uitzicht op het historische Villa Jongerius met daarachter de binnenstad van Utrecht. Dat hebben de meeste woningen van De Nieuwe Defensie. Van de woningen in dit blok is er nu nog slechts één beschikbaar! Een XXL appartement van circa 123 m2 met 4 kamers en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Vraag nu direct vrijblijvend een optie aan!

Woon jij straks hier?

Van een kop koffie op je balkon tot de terrassen in de binnenstad. Wandel je graag door een van de stadsparken of fiets je liever langs het Merwedekanaal? Stads of liever rustig wonen? In De Nieuwe Defensie hoef je niet te kiezen. Hier heb je het beste van beide werelden. Naar verwachting worden de woningen en appartementen van De Nieuwe Defensie blok 1B vanaf begin 2024 opgeleverd.

De Nieuwe Defensie blok 1B

Appartement XXL

Het woningblok van dit appartement is het verbindingsstuk tussen de binnenstad en deze nieuwe woonwijk. Met uitzicht op het historische Villa Jongerius en het nieuwe stadspark, geniet je bij bouwnummer 187 van 123 m2 aan woonoppervlakte, alles gelijkvloers met vloerverwarming. En vergeet de eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage niet. Ja, dit is ‘m!

Bouwnummer 187

  • Koopsom € 692.500 v.o.n. 
  • Vloerverwarming geheel
  • Sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch en Grohe
  • 4 slaapkamers
  • Eigen parkeerplaats

>> Ja, ik vraag gratis en vrijblijvend een optie aan

Meer weten over wonen in DND? Lees het magazine
Iets vragen? Neem contact op