Kopers aan het woord: zij gingen je voor!

17 april '23

Wonen in De Nieuwe Defensie! Wie wil dat niet? Je woont hier langs het Merwedekanaal en op brugloopafstand van de Utrechtse binnenstad. Wil je lekker een terrasje pakken of een hapje eten, dan loop je er zo naartoe! Om daarna weer thuis te komen in een oase van rust. Hoe fijn is dat?! Bij De Nieuwe Defensie hoef je dus niet te kiezen, dit is het beste van twee werelden. Hier vind je elke dag weer de optimale balans tussen rust en reuring. Er zijn inmiddels al meer dan 230 woningen verkocht en dat is niet voor niks! In dit artikel doen enthousiaste kopers hun verhaal. Waarom zij voor De Nieuwe Defensie kiezen? Dat lees je hier!

image alt

Voor Marjon en Nico valt alles samen!

"Vanaf het begin hebben wij, Marjon (64) en Nico (65) ons ingeschreven voor De Nieuwe Defensie. Destijds was voor ons de oplevering iets te ver weg en hebben wij gekozen voor een andere duurzame woning. Via een omweg kwamen wij weer in aanraking met De Nieuwe Defensie.

Na wederom ons verdiept te hebben in dit project hebben wij gekozen voor een bouwnummer in blok 1B. Alles valt samen: duurzaam, eigentijds, een mix van bewoners, de juiste indeling van het appartement, ligging ten opzichte van het stadscentrum van Utrecht en het station en het uitzicht op de skyline van Utrecht. Wij hebben er zin in!"

image alt

Kevin en Marissa vinden het een gezellige buurt

"Wij zijn Kevin (26) en Marissa (29). Op dit moment wonen wij vlakbij in een (huur)appartement. We kennen de buurt dus al goed; het is een gezellige buurt, het is dicht bij het station, bij onze vaste koffietent Kaffeetaria, je bent zo in de stad. De autovrije wijk spreekt ons erg aan; de groene omgeving aan het water, de gezamenlijke moestuin op het dak en de gezamenlijke binnentuinen, de deelvoorzieningen.

In eerste instantie dachten wij dat deze appartementen niet in ons budget beschikbaar waren, maar niets is minder waar! Wij hebben voor een appartement in blok 3A gekozen, met 2 slaapkamers en mooi uitzicht op het water en de warmtevoorziening. Ook wij hebben er zin in!"

Ook enthousiast geworden?

Ben je na het lezen van het verhaal van Marjon & Nico en Kevin & Marissa net zo enthousiast geworden als deze 4 kopers? Wie weet is dit dan ook wel dé plek voor jou! In De Nieuwe Defensie zijn er zijn nog woningen en appartementen beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dubbellaagse bovenwoningen met balkon of waanzinnig dakterras? Met een woonoppervlakte van zo’n 143 tot 151 m2 en 3 tot 4 slaapkamers heb je aan ruimte geen gebrek. Of wat dacht je van een dubbellaagse benedenwoning met een woonoppervlakte van circa 144 tot 182 m2, 3 tot 4 slaapkamers én een balkon met uitzicht. Liever gelijkvloers? Dat kan ook! Er zijn nog verschillende appartementen beschikbaar. Aan jou de keus.

Bekijk het aanbod
Wanneer is de oplevering? Planning De Nieuwe Defensie
Ook wonen in De Nieuwe Defensie? Bekijk het aanbod