Kopers van De Nieuwe Defensie aan het woord

21 februari '23

De Nieuwe Defensie. Een unicum in Utrecht. Hier woon je op brugloopafstand van het bruisende centrum én in het midden van de groene Merwedekanaalzone. Er zijn inmiddels al meer dan 200 woningen verkocht en dat is niet voor niks! In dit artikel doen enthousiaste kopers hun verhaal. Waarom zij voor De Nieuwe Defensie kiezen? Dat lees je hier!

image alt

Floris en Tijana waren al bekend met de gunstige ligging

Floris (55) en Tijana (48) waren via de website bij De Nieuwe Defensie terechtgekomen. Maar… Oók via een andere weg. Eén van hen woont namelijk vlak bij de nieuwbouwlocatie, waardoor zij al snel door hadden dat daar ‘iets te gebeuren’ stond!

We vroegen Floris en Tijana wat hun interesse wekte, waarop ze eensgezind antwoordden: ‘De gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad en het station! Ook is de woonplek zeer gunstig ten opzichte van onze werklocaties en er zijn verschillende uitvalswegen. Momenteel hebben we beide ons eigen appartement. Nu we gaan samenwonen, willen we beide onze persoonlijke spullen meenemen. Daarom was het onze grote wens een ruim appartement te kopen. En dat is gelukt! Mét uitzicht op het Merwedekanaal. Zo fijn!’ Op de vraag of ze uitkijken naar de verhuizing kregen we een resoluut ‘Absoluut!’ ‘Naar het wonen in ons nieuwe appartement én naar de ontmoeting met de andere bewoners.’

Elias en Christina gaan voor duurzaam en groen, op een goede locatie

Elias (30) en Christina (26) huren momenteel een appartement in Amsterdam. Tijdens het gesprek vertellen ze ons dat ze op zoek waren naar een koopappartement op een goede locatie. Enthousiast vervolgen ze: 'Na wat surfen op het internet kwamen we bij De Nieuwe Defensie terecht. Een duurzaam project in een groene omgeving. Ook nog eens vlak bij het centrum van Utrecht én al het openbaar vervoer. Tot slot kijken we vanaf ons balkon naar het water. Hoe fijn is dat?!'

Goed nieuws; er zijn nog woningen beschikbaar!

Kun jij je helemaal vinden in het verhaal van Floris & Tijana en Elias & Christina? Goed nieuws! In De Nieuwe Defensie zijn nog woningen en appartementen in diverse typen beschikbaar. Houd jij van rust én van reuring? Wil jij ontwaken in het groen en toch binnen no-time in het bruisende centrum van Utrecht staan? Wie weet is dit dan wel dé plek voor jou! Benieuwd naar het huidige aanbod? Klik op onderstaande button om de beschikbare woningen van De Nieuwe Defensie te bekijken. Net als Floris, Tijana, Elias en Christina enthousiast geworden? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een optie aan. Je zit nog nergens aan vast!

Bekijk de beschikbare woningen
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Op zoek naar een woning? Bekijk de planning