Kom binnen bij De Nieuwe Defensie

17 juni '24

Binnenkort gaan de 20 nieuwbouwappartementen in De Nieuwe Defensie blok 3B fase 1 in Utrecht in verkoop. Onlangs kon je al de woningtypes bekijken. Nu zijn ook alle individuele bouwnummers te zien met hun kenmerken, plattegronden en definitieve prijzen. Daarnaast staan alle verkoopdocumenten nu online. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst en bereidt je daarmee voor op de verkoop.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

In De Nieuwe Defensie blok 3B komen 2- en 3-kamerappartementen. Met uitzicht op de binnentuin of groenstraat. De definitieve prijzen zijn bekend en staan op de pagina woningen. Nu zie je daar alle individuele bouwnummers. Leer de woningen kennen aan de hand van de beschrijving, bekijk de plattegrond, zie welke kenmerken de woning heeft en maak daarmee een weloverwogen keuze.

Met de vergelijken functie kan je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg deze woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan. Deze fase gaat binnenkort in in verkoop. Belangstellenden ontvangen hierover persoonlijk bericht. 

Naar de woningen

Al een Mijn Eigen Huis account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere droomwoningen in De Nieuwe Defensie blok 3B, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Zorg er dan snel voor dat je een persoonlijke Eigen Huis account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop mag je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Maak je Mijn Eigen Huis account aan
Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen