Kom binnen bij De Nieuwe Defensie

27 juni '22

Binnenkort gaan de 98 nieuwbouwwoningen in De Nieuwe Defensie blok 3A in Utrecht in verkoop. Onlangs kon je al de woningtypes bekijken. Nu zijn ook alle individuele bouwnummers te zien met hun kenmerken, plattegronden en definitieve prijzen. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst en bereidt je daarmee voor op de verkoop.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

In De Nieuwe Defensie blok 3A komt een diversiteit aan woningen en daarmee bewoners. Van appartementen (XXL) tot eengezinswoningen L en van dubbellaagse benedenwoningen tot tuinwoningen. De definitieve prijzen zijn bekend en staan op de pagina woningen. Nu zie je daar alle individuele bouwnummers. Leer de woningen kennen aan de hand van de beschrijving, bekijk de plattegrond, zie welke kenmerken de woning heeft en maak daarmee een weloverwogen keuze.

Met de vergelijken functie kan je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg deze woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan. Deze fase gaat in juli 2022 in verkoop. Belangstellenden ontvangen hierover persoonlijk bericht. 

Naar de woningen
image alt

4 juli pre-sale

Op maandag 4 juli is er een pre-sale voor belangstellenden in Villa Jongerius. Tijdens de pre-sale is er de gelegenheid om vragen te stellen aan het verkoopteam van De Nieuwe Defensie en om de brochure op te halen met de prijslijst. Het betreft een vrije inloop, vooraf aanmelden is niet nodig.

Wanneer: Maandag 4 juli 2022
Hoe laat:
Tussen 17.00 en 19.30 uur
Waar:
Villa Jongerius. Kanaalweg 64 – 3527 KX in Utrecht

Het verzoek is om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Vanaf Utrecht Centraal station is het een kwartier lopen of 5 minuten fietsen naar Villa Jongerius. Mocht je toch met de auto komen, is er een beperkt aantal plekken bij Villa Jongerius. Parkeren kan daarnaast op het Jaarbeursterrein. 

Al een Mijn Eigen Huis account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere droomwoningen in De Nieuwe Defensie blok 1B, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Zorg er dan snel voor dat je een persoonlijke Eigen Huis account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop mag je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Maak je Mijn Eigen Huis account aan
Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen