Kom binnen bij De Nieuwe Defensie

24 september '21

Binnenkort gaan de 44 nieuwbouwwoningen in De Nieuwe Defensie blok 1B in Utrecht in verkoop. Onlangs hebben we de conceptprijzen per woningtype al met je gedeeld. Nu kun je ook de individuele bouwnummers bekijken met hun kenmerken en verkooptekeningen. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst en bereidt je daarmee voor op de verkoop.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

Tot nu toe zag je de diversiteit aan woningtypes in de nieuwe fase van De Nieuwe Defensie. Daarbij staan al de indicatieve vanaf prijzen vermeld. Nu staan daar ook de individuele bouwnummers bij. Leer de woning kennen aan de hand van de beschrijving, zie welke kenmerken de woning heeft en bekijk de verkooptekening.

Met de vergelijken functie kan je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg deze woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan. Waarschijnlijk gaat deze fase in oktober 2021 in verkoop. Belangstellenden ontvangen hierover persoonlijk bericht. De prijzen per woning zijn naar verwachting begin oktober beschikbaar. 

Naar de woningen

Al een Mijn Eigen Huis account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere droomwoningen in De Nieuwe Defensie blok 1B, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Zorg er dan snel voor dat je een persoonlijke Eigen Huis account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop mag je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Maak je Mijn Eigen Huis account aan
Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen