Kies jij ook voor We Drive Solar in De Nieuwe Defensie?

6 februari '23

Als je dacht dat het allemaal niet nóg duurzamer kan in De Nieuwe Defensie dan heb je het mis. Qua duurzame oplossingen is overal aan gedacht. Naast onder andere gasvrij wonen, groene daken en zonnepanelen komt er namelijk ook een duurzame mobiliteitsoplossing exclusief voor bewoners van De Nieuwe Defensie. Ja, je leest het goed. Álle bewoners mogen gebruik maken van de allernieuwste elektrische deelauto’s van We Drive Solar. Iets voor jou?

image alt

Rijden op zonne-energie

Nooit meer tanken, rijden op 100% schone energie en je hebt altijd een parkeer- en laadplek. Hoe fijn is dat! Maar hoe werkt dat dan precies? De elektrische deelauto’s van We Drive Solar worden geladen met zonnestroom. Je rijdt dus letterlijk op de kracht van de zon en legt afstanden af tot ruim 300 kilometer. En dat op één batterij. Met jouw elektrische auto maak je zowel korte ritten in de buurt als lange ritten door heel Nederland en daarbuiten. Niet meer afhankelijk van de brandstofprijzen, het is voordeliger in de portemonnee én beter voor het milieu! Misschien twijfel je op dit moment nog over de aanschaf van een auto, maar dat hoeft dus niet meer. Je kiest gewoon het abonnement dat het beste bij je past en je kunt instappen in jouw nieuwe bolide.

image alt

Elektrisch rijden, zonder gedoe

De Nieuwe Defensie is autoluw, zodat er extra genoten kan worden van de rust. Logisch! De elektrische auto’s van We Drive Solar, waar je vanaf de oplevering van de woningen in mag rijden, staan dan ook in de parkeergarage klaar. Ideaal hè? Toch je eigen auto in de buurt, maar dan tegen een veel lagere prijs en zonder gedoe. En verzekering en onderhoud zijn inbegrepen, dus ook daar hoef je je geen zorgen om te maken. Niet alleen jij laadt op in De Nieuwe Defensie door alle rust en groen om je heen, ook je auto…letterlijk. Op naar een groenere toekomst!

Meer lezen over We Drive Solar?

Wonen op deze groene plek in jouw droomhuis?

Zie jij jezelf hier ook wel wonen? En rijden in een deelauto van We Drive Solar? Dan is er goed nieuws! Er zijn nog woningen en appartementen beschikbaar waar je direct gratis en vrijblijvend een optie op kunt nemen. Ga naar de pagina woningen, klik op je favoriete bouwnummer en laat je gegevens achter bij de knop "optie aanvragen". Wie weet woon jij straks ook in de droom van de Domstad! 

Check hier het woningaanbod
Meer weten over duurzaamheid in dit plan? Lees hier verder
Op zoek naar een woning? Bekijk de beschikbaarheid