Belangrijke informatie financiering

21 september '22

De financiering voor jouw nieuwbouwwoning is een belangrijk - maar meestal niet het gemakkelijkste - onderdeel binnen het koopproces. Wist je bijvoorbeeld dat er voor bepaalde situaties een bijzondere regeling geldt? Zo ook voor enkele woningen in De Nieuwe Defensie blok 3A. Bekijk ze hier en wees er snel bij, want er zijn nog woningen vrij!

Appartementen met NHG-hypotheek

De appartementen met een verkoopprijs van maximaal € 355.000 voldoen aan de voorwaarden voor een NHG-hypotheek. Let op: Dit geldt dus niet voor de types L, XL of XXL. De Nationale Hypotheek Garantie biedt naast een gunstigere rente ook een vangnet wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Als je de woning in zo’n situatie moet verkopen en deze minder opbrengt dan de hypotheek, dan schelden ze de restschuld in de meeste gevallen kwijt. Dit biedt jou dus meer zekerheid. Er zijn binnen De Nieuwe Defensie blok 3A op het moment van publiceren nog 8 appartementen vrij die voor deze voordelige financieringsregeling in aanmerking komen!

Bekijk ze hier
image alt

Extra financieringsruimte voor alle woningen

Koop je een nieuwbouwwoning binnen De Nieuwe Defensie blok 3A, dan voldoet deze aan de allerlaatste duurzaamheidsnormen. En dat betekent straks niet alleen meer comfort en lagere energielasten, ook beloont de hypotheekverstrekker – bijvoorbeeld de Rabobank - dit met een korting op de hypotheekrente en meer leencapaciteit, tot maximaal € 9.000. 

Vragen? Neem contact met ons op
Jouw droomwoning nog niet gevonden? Naar woningzoeker