Geslaagde speeddate blok 1B

13 oktober '21

De verkoop van de 44 nieuwbouwwoningen in de nieuwe fase van De Nieuwe Defensie is gestart. Op maandag 12 oktober was de speeddate voor blok 1B. Ruim 50 belangstellenden waren aanwezig om hun vragen te stellen en in gesprek te gaan met de verkopende makelaars en hypotheekadviseurs om meer te weten te komen over de woningen en de financiering daarvan. Krijg een indruk van deze avond en lees hoe je in aanmerking komt voor de woningen.

Inschrijven tot 18 oktober

De verkoop van de 44 nieuwbouwwoningen in De Nieuwe Defensie blok 1B is gestart en de online inschrijving is nu geopend. De verkoopdocumenten staan online op de pagina woningen, daar vind je ook alle informatie over de woningen. Je kunt jouw (maximaal 5) voorkeuren doorgeven in je Mijn Eigen Huis account. Dat kan tot maandag 18 oktober 2021 tot 17.00 uur. Per toekomstig huishouden is er slechts 1 inschrijving mogelijk. 
Op 19 oktober wordt er geloot door de notaris en op 20 oktober ontvangen kandidaten persoonlijk bericht over de toewijzing van de woningen. De uitslag van de toewijzing is dan ook terug te zien in het Mijn Eigen Huis account. Kandidaten die zich tijdens de inschrijving hebben aangemeld krijgen voorrang. Kandidaten die zich na de inschrijfperiode hebben aangemeld, worden in eerste instantie op de reservelijst geplaatst.

Speeddate gemist?

Was je niet in de gelegenheid om naar de speeddate te komen of heb je deze gemist? En heb je nog vragen over de woningen, je financiering of de inschrijving? Voor vragen over de woningen kan je terecht bij Brecheisen Woningmakelaars of Movesby in Utrecht. Daarnaast is het mogelijk om ontwikkelaar BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling te contact per mail, chat of telefoon.

Contact
Nog geen account? Mijn Eigen Huis
Heb jij je al ingeschreven? Naar de woningen