Geslaagd Open Huis

2 oktober '23

Op zaterdag 30 september was het zonovergoten Open Huis van De Nieuwe Defensie. Op de bouwlocatie was het een 'op en af' van geïnteresseerden die de woningen kwamen bezichtigen. De woningen en appartementen van blok 2 worden begin 2024 al opgeleverd, waarbij men dus een goede indruk kon krijgen nu het bijna klaar is. Wil jij ook de woningen van binnen bekijken? Bezichtigen op afspraak is ook mogelijk.

image alt

Een rondje door De Nieuwe Defensie

Zo'n 25 stellen kwamen langs bij het Open Huis. Bijna alle woningen en appartementen van blok 2 waren opengesteld. Doordat de bouw al vergevorderd is, kregen de geïnteresseerden een goed beeld van hoe de woningen er straks uit komen te zien. 

Bij aanvang van het Open Huis waren er nog 7 woningen in dit blok vrij. Inmiddels hebben diverse bezoekers een optie op een woning genomen, waardoor er nu nog slechts 4 woningen vrij zijn. Onderstaande woningen zijn op het moment van publiceren van dit artikel nog vrij:

Bouwnummer 22 Appartement XXL
Bouwnummer 26 Appartement XXL
Bouwnummer 123 Dubbellaagse benedenwoning
Bouwnummer 133 Tuinwoning

Wil jij meer weten over de woningen en de beschikbaarheid? Bekijk dan de pagina woningen en vraag gratis en vrijblijvend een optie aan. Hiervoor geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt.

Naar woningen
image alt

Nieuwbouw met korte wachttijd

Bij De Nieuwe Defensie blok 2 geniet je van de voordelen van nieuwbouw én een korte wachttijd. Naar verwachting worden de woningen en appartementen van blok 2 begin 2024 al opgeleverd. 

Voor het Open Huis is een van de tuinwoningen speciaal ingericht om een idee te geven hoe de woning er straks uit kan komen te zien. Heb jij het Open Huis gemist of wil je nog een keer de woningen van binnen bekijken? Maak dan een afspraak met de makelaar om op een vrijdag te bezichtigen. Een groot gedeelte van de woningen in blok 2 is qua indeling gelijk aan de woningen van De Nieuwe Defensie blok 3A, dat een latere opleverdatum heeft. Zo krijg je ook van dat blok alvast een goed beeld.

Plan een bezichtiging in bij:
Brecheisen makelaars Utrecht
[email protected]
030 - 2003600

Movesby
[email protected]
030 - 8994620

Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar woningen
Voortgang bouw bekijken? Dronevideo DND