Vrijblijvend financieel gesprek bij De Nieuwe Defensie

10 augustus '22

De verkoop van de woningen in fase 3A van De Nieuwe Defensie is gestart en veel geïnteresseerden hebben al hun voorkeuren doorgegeven. Bij de keuze voor een woning vergelijk je de diverse types, kenmerken en prijzen. Daarbij is het van belang om inzicht te verkrijgen in je financiële mogelijkheden. Rabobank helpt kandidaten met een vrijblijvend en gratis financieel advies, zodra ze een bouwnummer hebben toegewezen gekregen. In dit artikel maak je kennis met de financieel adviseur.

Financieel adviseurs

Bij jouw of jullie inschrijving voor een woning in fase 3A van De Nieuwe Defensie kan je aangeven of je interesse hebt in een vrijblijvend financieel oriëntatiegesprek met de Rabobank. Zodra je een woning krijgt toegewezen neemt een van de financieel adviseurs van de Rabobank dan contact met je op. Voor fase 3A van De Nieuwe Defensie zijn dat Bas Lanser en Stefan Klever, respectievelijk links en rechts op de afbeeldingen hieronder. Maak alvast kennis met de heren.

Rabobank
Rabobank

Wat kan ik lenen?

Wil je nu alvast globaal weten wat je kan lenen? In samenwerking met de Rabobank hebben we de Hypotheek-berekentool ontwikkeld. Je krijgt dan eenvoudig inzicht in je maximale hypotheek en maandlasten. Via onderstaande button ga je naar de tool.

Wat kan ik lenen?
Ben jij nog op zoek? Naar de woningzoeker
Heb jij je al ingeschreven? Naar de woningen