Namens team DND: fijne zomer!

30 juli '21

De zomer is aangebroken en het verkoopteam van De Nieuwe Defensie wenst iedereen een fijne zomer toe! De aannemer heeft bouwvak, maar de gesprekken met geïnteresseerde kandidaten gaan gewoon door. Heb jij interesse in een van de woningen? Ook dan staan we gewoon voor je klaar!

image alt

Verkoopteam staat voor je klaar

Ook in de zomerperiode staat het verkoopteam voor je klaar. Heb je een vraag over De Nieuwe Defensie? Ons team is op werkdagen beschikbaar van 09.00 tot 21.00 uur, op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Je kunt ons bellen, chatten of mailen. Kandidaten die een optie toegewezen hebben gekregen kunnen in hun Mijn Eigen Huis account een afspraak maken met de makelaar. Wil je een optie aanvragen of jezelf aanmelden voor de reservelijst? Onze website is natuurlijk 24/7 bereikbaar.

Op de pagina woningen zie je de actuele status van de woningen. Is er een woning vrij? Dan kan je daar direct een optie aanvragen. Dat doe je door bij het betreffende bouwnummer op de button 'optie aanvragen' te klikken en je gegevens aan te vullen. Is een woning onder optie en wil je op de reservelijst geplaatst worden? Vervolg dan hetzelfde proces na de button 'zet me op de wachtlijst'. 

De actuele beschikbaarheid bekijken?

Naar de woningen

Aannemer met bouwvak

De werknemers van aannemer ERA Contour genieten op dit moment van een welverdiende bouwvak. Dat betekent dat de werkzaamheden op de bouwlocatie op dit moment stil liggen en gesprekken tussen kopers en de kopersbegeleider na de vakantie weer worden voortgezet. 

Heb je een vraag? Bel, chat of mail ons
Ben jij nog op zoek naar een woning? Bekijk de woningzoeker