Feest op de bouwplaats De Nieuwe Defensie blok 3A

13 december '23

Op maandagmiddag 11 december was het feest op de bouwplaats van project De Nieuwe Defensie blok 3A in Utrecht. De kopers van het plan kwamen naar de bouwplaats om de start bouw van de woningen, appartementen en onderliggende parkeergarage met elkaar te vieren. De middag begon met 3 korte toespraken door wethouder Eelco Eerenberg van de gemeente Utrecht, ontwikkelaar Marco Wubben van BPD en 2 toekomstige bewoners.

image alt

Officiële handeling

Aansluitend startte de officiële handeling die door aannemer ERA Contour werd begeleid. De wethouder sloeg samen met toekomstig bewoonster Coco één van de laatste heipalen de grond in. Daarna konden alle kopers en betrokkenen van het project weer lekker gaan opwarmen in de tent en was er gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe buren. De middag werd afgesloten door met elkaar het glas heffen en te proosten op een voorspoedige bouw!

De Winterfair komt terug

Leuk nieuws! De Winterfair komt terug in 2024. We kijken met warme herinneringen terug op de gezellige Winterfair van begin januari dit jaar, waar kopers hartelijk werden verwelkomd in een sfeervolle tent met houten kraampjes vol lekkernijen en gezelligheid. De poffertjes, glühwein, hapjes en drankjes zorgden voor een feestelijke sfeer op het terrein. Ook was het de perfecte gelegenheid om je nieuwe buren te leren kennen. We kunnen niet wachten om weer opnieuw samen te komen en te genieten van de sfeer en de gezelligheid. Noteer 20 januari maar  alvast in je agenda. Binnenkort delen we meer details over dit leuke evenement dat je absoluut niet wilt missen. 

image alt

Wordt dit ook jouw nieuwe thuis?

Ben jij nog op zoek naar een koopwoning in deze nieuwe stadswijk van Utrecht waarvan de bouw al is gestart? Dan is er goed nieuws! In blok 3A zijn er nog woningen en appartementen in verschillende groottes beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld nog kiezen voor een 2-kamer appartement of voor een appartement L, XL of XXL. Ook zijn er nog enkele tuinwoningen, eengezinswoningen en 2-laagse benedenwoningen te koop. Je kunt direct een optie nemen op één van de vrije bouwnummers. 

Ja! Ik wil een optie
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in De Nieuwe Defensie? Bekijk de beschikbaarheid