Eerste woningen blok 3A verkocht

14 september '22

De eerste kopers hebben hun koopcontracten getekend voor een woning of appartement in De Nieuwe Defensie blok 3A. Ook de komende periode staan er diverse afspraken gepland met kandidaat kopers voor het tekenen van de koop van hun nieuwe (t)huis. Maar voor wie nog op zoek is naar een woning hebben we ook goed nieuws. Er zijn namelijk ook nog woningen beschikbaar.

Blije kopers in De Nieuwe Defensie

De eerste kopers zijn blij gemaakt met de koop van hun nieuwbouwappartement of -woning in De Nieuwe Defensie blok 3A. Op het moment van publiceren van dit artikel zijn de eerste 11 woningen verkocht en staan er 7 kandidaat kopers op het punt om ook hun koopcontracten te ondertekenen. Zij kiezen daarmee voor het comfort van nieuwbouw in een nieuwe en groene stadswijk langs het Merwedekanaal.

image alt

Er zijn nog woningen beschikbaar

Ben jij nog op zoek naar een duurzame woning en wil je op brugloopafstand van het centrum van Utrecht wonen? Dan is er goed nieuws! Er zijn nog woningen beschikbaar in De Nieuwe Defensie blok 3A. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen en appartementen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje, vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Actuele beschikbaarheid bekijken?

Naar de woningen
Wanneer worden de woningen opgeleverd? Naar de planning
De actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen