Update voortgang 1e fase

20 juli '19

Sinds de lancering van onze website was het lange tijd stil en konden we je geen relevante updates geven over de voortgang van het nieuwbouwproject op het voormalig defensieterrein. Gelukkig is dat nu eindelijk anders. Vandaar dit allereerste nieuwsbericht met een hele korte update over de eerste fase, inclusief een eerste voorlopige artist impressie.

200 koopwoningen

Het ontwerp van de gebouwen in de eerste fase van het project op het voormalig defensieterrein aan de rand van het centrum krijgen langzaam vorm. Dit zijn de gebouwen aan de zijde van de Dr M.A. Tellegenlaan, aan de noordwestzijde van het terrein. In deze fase realiseren we ruim 200 koopwoningen, variërend van 2-kamerappartementen van circa 60m2 tot eengezinswoningen met een tuin.

image alt

Zomer 2020

De gebouwen in deze fase krijgen groene binnentuinen en daaromheen autovrije straten . We verwachten rond de zomer van 2020 met deze eerste fase in verkoop te gaan.

Omdat de ontwikkeling nog in volle gang is en nog veel moet worden uitgewerkt en nog niet definitief is, kunnen we je in deze fase alleen een voorlopige artist impressie laten zien.

Afbeelding: Voorlopige artist impressie fase 1. Groene binnentuin. 

Later (veel) meer!

In volgende updates kunnen we je steeds meer gedetailleerdere informatie geven. Over de voortgang en de precieze invulling van de eerste fase van dit project op het voormalig defensieterrein.

 

  Nieuwsoverzicht
  Home