Drukbezochte open middag DND

28 augustus '23

Op donderdag 24 augustus was de drukbezochte open middag van De Nieuwe Defensie. Zo'n 75 geïnteresseerden kwamen langs op de bouwplaats en namen een kijkje in diverse woningen. Het verkoopteam stond klaar voor al hun vragen en verzorgde een rondleiding.

Nieuwbouw met korte wachttijd

Oplevering in najaar 2023

Er waren diverse woningen opengesteld waar geïnteresseerden onder begeleiding van het verkoopteam een rondleiding kregen. Onder andere een Tuinwoning, een Appartement L en XL waren open en trokken veel bekijks.

De bouw van De Nieuwe Defensie blok 2 nadert zijn voltooiing. De woningen die de bezoekers van de open middag hebben bezichtigd, zullen naar verwachting in het najaar van 2023 gereed zijn. Als je dus gaat voor een woning uit deze fase, kies je dus voor de voordelen van nieuwbouw, met een korte wachttijd.

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning en wil je daar dit jaar nog in wonen? Bekijk het beschikbare aanbod op de pagina woningen. Vraag gratis en vrijblijvend een optie aan.

Naar woningen
Open middag DND

NVM open huizen route

Heb jij de open middag gemist? Of wil je nog een keer een rondleiding krijgen om nog eens de woningen goed te bekijken? Noteer dan alvast 30 september in je agenda. Dan doet De Nieuwe Defensie mee met de NVM open huize route. Meer informatie volgt binnenkort!

Oplevering per fase bekijken? Naar planning
Op zoek naar je droomhuis? Naar woningen