Drukbezochte Open Huizen dag DND

11 april '24

Op zaterdag 6 april was de drukbezochte Open Huizen dag bij De Nieuwe Defensie. Op deze zonovergoten dag waren er zo'n 50 geïnteresseerden die in hun zoektocht naar een huis in Utrecht langskwamen om zich te laten informeren over deze nieuwe stadswijk. In de gloednieuwe modelwoning kregen zijn een goede indruk van de woningen die nog te koop zijn. In dit nieuwsartikel proef je de sfeer van het Open Huis en zie je hoe jij nog in aanmerking komt voor een woning.

image alt

Gemeubileerde modelwoning

In De Nieuwe Defensie blok 2 is nu de gemeubileerde modelwoning opgeleverd. Dat betekent dat geïnteresseerden die langs kwamen bij het Open Huis de sfeer konden proeven van het wonen in De Nieuwe Defensie. Zo'n 30 stellen zagen hoe de tuinwoning er vanbinnen uitziet. Dit type is ook te koop in blok 3A, dat nu in aanbouw is. 

Midden in de woonkamer was bovendien de maquette te bekijken. Dat is de verkleinde 3D weergave van de hele stadswijk De Nieuwe Defensie, waarmee je een goed beeld krijgt hoe het hier straks eruit komt te zien. 

Open Huis gemist?

Heb jij het Open Huis gemist of was je niet in de gelegenheid om langs te komen? Goed nieuws! Het is vanaf nu mogelijk om op afspraak samen met de makelaar de modelwoning te bezichtigen. Neem voor een afspraak contact op met een van de makelaars.

Brecheisen makelaars Utrecht
[email protected]
030 - 2003600

Movesby
[email protected]
030 - 8994620

Interesse in een woning of appartement?

Heb jij interesse in een woning of appartement in De Nieuwe Defensie? Dan is er goed nieuws. Er zijn nog diverse woningen beschikbaar in De Nieuwe Defensie blok 3A. De bouw van deze woningen is inmiddels gestart. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is de woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Dat is gratis en vrijblijvend. Ga naar jouw favoriete woning en laat via de button "optie aanvragen" je gegevens achter en wie weet woon jij straks in de droom van de Domstad!

Wanneer wordt 3A opgeleverd? Bekijk planning
Interesse in een woning? Bekijk beschikbaarheid