Druk bezochte Dag van de architectuur en bouw

23 juni '23

Zaterdag 17 juni was de drukbezochte Dag van de architectuur en Dag van de bouw bij De Nieuwe Defensie. Maar liefst 250 geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen op de bouwlocatie aan het Merwedekanaal in Utrecht. Het was een gezellige en zonnige dag, met een speelhoek voor de kinderen, een barista voor een lekker bakje koffie en een ijscokar voor de nodige verkoeling.

image alt

Alles over De Nieuwe Defensie

Tijdens de Dag van de architectuur en de Dag van de bouw konden geïnteresseerden langskomen op de bouwlocatie om meer te weten te komen van de ideeën achter de architectuur en bouwmethode en -materialen van deze nieuwe stadswijk. Daarnaast konden woningzoekenden zich door het verkoopteam en de hypotheekadviseurs laten informeren over dit nieuwbouwproject en het actuele woningaanbod. Ook was het de uitgelezen kans om de sfeer en ruimte op de locatie te ervaren. De open dag trok veel bezoekers en is daarmee zeer geslaagd!

Video Dag van de bouw

Bekijk hieronder de aftermovie van de Dag van de bouw van de aannemer ERA Contour.

image alt

Beschikbare woningen

De Nieuwe Defensie is een nieuwe woonwijk, gelegen aan het Merwedekanaal en op brugloopafstand van alle levendigheid en de voorzieningen van de Utrechtse binnenstad. Je hebt er keuze uit een grote variatie aan woningtypes; van kleine en grote appartementen tot royale eengezinswoningen. Ben jij nog op zoek naar een woning in Utrecht? Er zijn momenteel nog woningen en appartementen te koop in De Nieuwe Defensie. Bekijk de pagina woningen voor de actuele beschikbaarheid.

Naar woningen
Op zoek naar een woning? Bekijk beschikbaarheid
Meer weten over DND? Naar nieuws